Ovako, imam ideju da pokrenem informaticki obrt, tj. servisiranje racunala, instaliranje OS, prodaja igara softvera i raznih drugih usluga.
Sad me zanima kako to napraviti sto sve trebam napraviti da bih pokrenuo takvo sto i koliko bi me to sve koštalo?
Molim Pomoc---HITNO
Informaticki obrt- Pomoc
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.596
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, imam ideju da pokrenem informaticki obrt, tj. servisiranje racunala, instaliranje OS, prodaja igara softvera i raznih drugih usluga.
Sad me zanima kako to napraviti sto sve trebam napraviti da bih pokrenuo takvo sto i koliko bi me to sve koštalo?
Molim Pomoc---HITNO
nema tu kruha. samo ćeš izgubiti vrijeme, pare, živce i ubrzo zatvoriti servis/prodaju.
iskreno!
hehe stari moj to ti je kruh sa 7 kora...pa ako zelis probaj sta da ti kažem
sta ti vrijedi samo ćeš se patiti kao ja..dok god ima web shopova koji dilaju robu iz nekog špajza, podruma, wc-a, uz zaradu do 50 kn po laptopu tu nema sreće. Država nek to sve lijepo gleda ,a naivni narod neka kupuje pa će garanciju tražiti kod uprave vodovoda!
znaci nista :(
znaci nista :(
gle ja samo kazem da je teško ! Moraš sam raditi , računice ćeš teško imati za jos jednog zaposlenika. Marža ti mora biti 10 posto da budeš donekle konkurentan. Web shpovi skidaju gaće za 50-100 kn zarade po laptopu.. dakle moras dosta toga mjesečno prodati da kad bi namirio državu i izdatke lokala , režija imao za neku solidno plaču. Robu na lageru moraš brzo rasprodati jer cijene se mjenjaju svaki tjedan. odnosno padaju.
naravno moraš imati i debele živce raditi sa svakakim likovima.