Informaticki obrt- Pomoc

poruka: 7
|
čitano: 3.596
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Informaticki obrt- Pomoc

Ovako, imam ideju da pokrenem informaticki obrt, tj. servisiranje racunala, instaliranje OS, prodaja igara softvera i raznih drugih usluga.
Sad me zanima kako to napraviti sto sve trebam napraviti da bih pokrenuo takvo sto i koliko bi me to sve koštalo?

Molim Pomoc---HITNO

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 10:55 (DeusEexx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Informaticki obrt- Pomoc

Pogledaj ovdje.

17 godina
DeusEexx kaže...

Ovako, imam ideju da pokrenem informaticki obrt, tj. servisiranje racunala, instaliranje OS, prodaja igara softvera i raznih drugih usluga.
Sad me zanima kako to napraviti sto sve trebam napraviti da bih pokrenuo takvo sto i koliko bi me to sve koštalo?

Molim Pomoc---HITNO

nema tu kruha. samo ćeš izgubiti vrijeme, pare, živce i ubrzo zatvoriti servis/prodaju.

iskreno!

16 godina
Informaticki obrt- Pomoc

hehe stari moj to ti je kruh sa 7 kora...pa ako zelis probaj sta da ti kažem

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Informaticki obrt- Pomoc

sta ti vrijedi samo ćeš se patiti kao ja..dok god ima web shopova koji dilaju robu iz nekog špajza, podruma, wc-a, uz zaradu do 50 kn po laptopu tu nema sreće. Država nek to sve lijepo gleda ,a naivni narod neka kupuje pa će garanciju tražiti kod uprave vodovoda!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znaci nista :(

16 godina
DeusEexx kaže...

znaci nista :(

gle ja samo kazem da je teško ! Moraš sam raditi , računice ćeš teško imati za jos jednog zaposlenika. Marža ti mora biti 10 posto da budeš donekle konkurentan. Web shpovi skidaju gaće za 50-100 kn zarade po laptopu.. dakle moras dosta toga mjesečno prodati da kad bi namirio državu i izdatke lokala , režija  imao za neku solidno plaču. Robu na lageru moraš brzo rasprodati jer cijene se mjenjaju svaki tjedan. odnosno padaju.

naravno moraš imati i debele živce raditi sa svakakim likovima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice