Free-lanceri.com

poruka: 12
|
čitano: 2.844
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Free-lanceri.com

Free-lanceri.com je portal sa ciljem stvaranja zajednice freelance izvođača IT poslova i osoboa kojima su njihove usluge potrebne. Upišite se besplatno.. contact@free-lanceri.com

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 14:27 (freel).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Free-lanceri.com

Prijavio se, samo nisam impresioniran dizajnom stranice i njenom funkcinalnosti, čini mi se da je ovo loša upotreba joomle.

Vidim da je stranica još u Alphi pa se nadam da ćete je uskoro prepraviti. No ovo je svakako odlična inicijativa.

Registrirao i nadam se da ću zaraditi koju kunu jer na freelancer.com je prejaka konkurencija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 21:59 (Joco55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Free-lanceri.com
freel kaže...

Free-lanceri.com je portal sa ciljem stvaranja zajednice freelance izvođača IT poslova i osoboa kojima su njihove usluge potrebne. Upišite se besplatno.. contact@free-lanceri.com

Neko ko misli takvo nesto napravit/organizirat prije svega bi treba imat znanje da sudjeluje u necem takvom, sobzirom na tonu oglasa na stranicu i samu stranicu koja je samo instalirana u 5 min nekako memam dojam da ti imas takva znanja a samim tim i da si sposoban organizirat tim ljudi da odradi neki projekt

Ako sam u krivu unaprjed se ispricavam

15 godina
odjavljen
Free-lanceri.com

To si u koliko, 5 minuta natipkao?!Ja sam mislio da si freelancer koji se susreo sa problematikom freelance poslova, a ti ono...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Free-lanceri.com

Ovo je dobra ideja, ali izgleda da je ostalo samo na tome.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Free-lanceri.com

Srdačan pozdrav svima,

- prije svega hvala na komentarima, a još više osobama koji su se registrirali

- projekt je u Alpha verziji, a trenutna faza je prikupljanje freelancera i managera suradnika

- istina portal je napravljen na brzinu, ali to je dio low budget strategije...

- neistina je da ja kao vlasnik nemam freelance iskustava, a još veća neistina da nemam iskustva u vođenju tima i projekta, ali želim ih sa ovim projektom još poboljšati

- u slijedećoj fazi portal će izaći na tržište s primaljujućom ponudom te se nadamo prvim sklopljenim poslovima.

- portal će biti aktivan minimalno godinu dana(jer je na toliko zakupljena domena hosting) ;) 

Za bilo kakva pitanja slobodno se obratite na Contact@free-lanceri.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@freel nisam ja rekao da nemas znanja vec da na mene ostavljas takav dojam

Inace domena je registrirana na plus.hr tako da nije iskljucena ni mogucnost da si taj hosting zapravo dobio a ne kupio

A i recenica "portal će biti aktivan minimalno godinu dana" neuljeva bas povjerenje u to sve sta iznosis jer neko ko misli realizirat ovakvo nesto nikad nebi ni pomislia da pocne sa ovakvim necim a da to traje samo godinu dana

15 godina
neaktivan
Orinem kaže...

@freel nisam ja rekao da nemas znanja vec da na mene ostavljas takav dojam

Inace domena je registrirana na plus.hr tako da nije iskljucena ni mogucnost da si taj hosting zapravo dobio a ne kupio

A i recenica "portal će biti aktivan minimalno godinu dana" neuljeva bas povjerenje u to sve sta iznosis jer neko ko misli realizirat ovakvo nesto nikad nebi ni pomislia da pocne sa ovakvim necim a da to traje samo godinu dana

Ne slažem se s tobom u potpunosti iz razloga što ako je i korisnik temeljem popusta/akcije otvorio host na dotičnom ne znaći da  mu ideja nije na mjestu. Drugo svaka čast da ima inicijativnih ljudi i od mene imaš veliki palac gore. Svaka čast ! 

I'm from Hollywood
14 godina
protjeran
Free-lanceri.com

Stvoriti zajednicu Freelancera, inžinjera sa područja IT-a, te službenih i privatnih osoba kojima su njihove usluge potrebne....

inženjera

Drago mi je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam ja rekao da idja nije dobra (hint - baci pogled 2-3 posta gore) ali imat dobru ideju nije dovoljno treba krenuti u realizaciju

Ali da se previse neudaljavamo od teme @autor bili nan moga pokata par svojih znacajnijih radova

15 godina
neaktivan
Orinem kaže...

Nisam ja rekao da idja nije dobra (hint - baci pogled 2-3 posta gore) ali imat dobru ideju nije dovoljno treba krenuti u realizaciju

Ali da se previse neudaljavamo od teme @autor bili nan moga pokata par svojih znacajnijih radova

Kažem slažem se s tobom, ajd da vidimo možda nešto i ispadne od ovog ,isto kao i ti čisto sumnjam, ali pohvalno je da čovjek ima inicijativu i volju, sve če ostalo već sam smislit. 

I'm from Hollywood
15 godina
odjavljen
Free-lanceri.com

Autor teme osim što bi mogao postaviti par svojih radova, mogao bi i ukazati na dobre primjere low budget strategije.Možeš ti imati inicijativu i ideju, ali ako je implementacija loša zaboravi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice