Evo, da javim, uzeo sam Electrolux Z9900EL za 500kn i registracijom na Electrolux stranici se dobije DM bon od 100kn tako da praktički izađe 400kn što je bagatela pa ako nekog zanima, na akciji je još nekih 2tjedna u Intersparu...
Gledao sam DirtDevil ali me razočarala izrada, išao sam pogledati kako se otvara spremnik i nisam mogao(kao ni radnica u Elipsa), guma kao da se zapržila za spremnik...
Pa sam uzeo drugi model i uspio otvoriti al sve nekako klimavo, puno bolji dojam je ostavio kupljeni Electrolux, što se tiče izrade i praktičnosti, jel :)
Još jednom hvala na odgovorima...
Pozz!

. Dakle, početkom 9. mjeseca kupio u Sparu Electrolux Z9900EL. Početni doživljaj super: vuče ko blesav, dovoljno lagan da ga stara može nosat.... Uglavnom, super je radio još kojih 5-6 puta dok odjednom mu se nije snaga usisavanja smanjila cca napola i motor počeo čudno zvučati prilikom gašenja. S njim je usisano do tada, brat bratu, cca 300-400 kvadrata max. 10.09. odnio u Spar na servis, da bi danas nazvao taj servis i oni mi rekli da inače takav info ne daju van, ali eto, tvrde da je usisavač ispravan te da samo treba kupiti od njih novi unutarnji filter! Fakin usisavač nije star ni mjesec dana i kaj je najgore, odabirao sam između njega i Dirt Devila