Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.234.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
autobus kaže...
freeman kaže...

ovo je sramota da s eovako sudi u polufinle lige prvaka.

Ono je bio penal na Ribery za bayern isto tako gol Bayerna nije trebao biti priznat jel je igrac bio u ofsajdu.

marcelo cisti crveni, jos je tu bilo toliko usdackih pogreska da je to sramota.

Što je sramota? Ovo je bilo najbolje suđenje u bitnoj utakmici u Ligi prvaka u zadnje tri godine valjda. Nema govora o penalu na Riberyu, bilo je kontakta, ali nije svaki kontakt unutar 16m penal. Bayernov prvi gol je naravno ispravno priznat, nemam volje sada ti objašnjavati 100 razloga zašto, ali čak i da je neregularan kako bi to sudac trebao vidjeti? Ribery s 10m pukne loptu s 80km/h u mrežu. Nema sudac slowmotion u glavi, sumnjam da postoji sudac koji bi poništio taj gol. Marcelo, da, čisti crveni. A koje su to druge sudačke pogreške. Možda dva krivo suđena auta? Zadnjih nekoliko godina se vrši ogorman pritisak na suce, svaki aut se prebrojava, nikada nitko nije zadovoljan. Mislim wtf?

o boze a i ja sam dosao na informatickom forumu psiat o nogometu

evo procitaj ovjde ti fino pise sta je ofsajd jel vidm da vas dosta ne zna sta je ofsajd i ajde dajte sad jos 100 TD zato sto ne znate pravila

http://www.nogometni-magazin.com/zaledje.shtml

No zaleđe će biti suđeno jedino ako:
• igrač smeta igri
igrač smeta protivničkom igraču

16 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Kako mu je smetao? On nije ni na koji način utjecao na kretanje Realovih igrača i samo se izmaknuo lopti. I stoga je MOJE MIŠLJENJE da je gol ok.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 23:50 (sinister_axe).
15 godina
autobus kaže...
freeman kaže...

ovo je sramota da s eovako sudi u polufinle lige prvaka.

Ono je bio penal na Ribery za bayern isto tako gol Bayerna nije trebao biti priznat jel je igrac bio u ofsajdu.

marcelo cisti crveni, jos je tu bilo toliko usdackih pogreska da je to sramota.

Što je sramota? Ovo je bilo najbolje suđenje u bitnoj utakmici u Ligi prvaka u zadnje tri godine valjda. Nema govora o penalu na Riberyu, bilo je kontakta, ali nije svaki kontakt unutar 16m penal. Bayernov prvi gol je naravno ispravno priznat, nemam volje sada ti objašnjavati 100 razloga zašto, ali čak i da je neregularan kako bi to sudac trebao vidjeti? Ribery s 10m pukne loptu s 80km/h u mrežu. Nema sudac slowmotion u glavi, sumnjam da postoji sudac koji bi poništio taj gol. Marcelo, da, čisti crveni. A koje su to druge sudačke pogreške. Možda dva krivo suđena auta? Zadnjih nekoliko godina se vrši ogorman pritisak na suce, svaki aut se prebrojava, nikada nitko nije zadovoljan. Mislim wtf?

Je, bilo je ok. Sudac je pustio mušku igru kojoj se nismo znali prilagoditi. Sudačke pogreške danas sigurno nisu ništa veće nego kad se igralo prije 50 godina, ali normalno da su sad suci pod ogromnim pritiskom kad se sve može analizirat do najsitnijih detalja. Po meni, tehnologija koja već postoji je dovoljno uništila doživljaj, ikakvo dodavanje novih tehnologija uništilo bi ga još više. Netko je čak predložio da svaka ima jedan chalange, kao u tenisu. Jedva čekam vidjet kak se igrači svađaju da li će ga iskoristit sad ili ne nakon svake sumnjive situacije. Normalno je da se pronađu greške kad je svaka utakmica pod tolikim povećalom. 

Samo jbg, što napraviti. S jedne strane su suci koji stvarno u svaku tekmu ulaze pod pritiskom i siguran sam da nastoje odsuditi najbolje što mogu. S druge imaš igrače, navijače, trenere koji očekuju da baš svaka odluka bude njima po volji. Iskreno, ne vidim nikakvo rješenje takvoj situaciji. Vjerojatno će u budućnosti biti još i gore.

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
mxmy kaže...

Gdje sam napisao da je Real oštećen?? Polako, znam da istina boli.

Pa očigledno si aludirao na to. Istina boli? Ti si neki simpatičan momak. Nisam neki kvazi navijač da ću nakon jedne utakmice prestati navijati, a isto tako me zaboli ona stvar za sudce i njihove pogreške. Barem ne petljam teorije zavjere u nogomet kao tvoji kolege iz Barcelonine teme.

Prijatelju, ja imam navijačkog staža više nego ti godina. Odgledao sam puno el classica, i uvijek je postojao rivalitet između ta dva kluba, ali nikad ovako nešto. Aludirao sam na to da je Mou zatrovao nogomet. Ja ne osporavam njegov talent i karizmu, ali postoji neki kodeks ponašanja. Ne branim ja ni svoje "kolege" jer oni su čuli za barcu prije 3 godine. 

16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Kako mu je smetao? On nije ni na koji način utjecao na kretanje Realovih igrača i samo se izmaknuo lopti.

evo ti slika pa pogledaj pravila. Bio je na putanju lopti i jos je bio ispred golmana (pola metra od njega)

15 godina
odjavljen

Iako sam navijac reala razocarali su me veceras dobro su krenuli a onda kasnije nis...vrijede silne milione a koda da ja igram, ako ovako budu igrali protiv barce nemaju sta trazit

14 godina
mxmy kaže...

Prijatelju, ja imam navijačkog staža više nego ti godina. Odgledao sam puno el classica, i uvijek je postojao rivalitet između ta dva kluba, ali nikad ovako nešto. Aludirao sam na to da je Mou zatrovao nogomet. Ja ne osporavam njegov talent i karizmu, ali postoji neki kodeks ponašanja. Ne branim ja ni svoje "kolege" jer oni su čuli za barcu prije 3 godine. 

Evo recimo jedan razlog zašto mi se često dan pokvari. Zašto pobogu ti meni govoriš da si znatno stariji od mene, a ne znaš me? Ovdje je svatko svakomu može biti tata. Zašto ja uopće nešto pišem kad je odgovor uvijek "sinko ja ti mogu biti tata"? 

Molim ubuduće neke razumnije argumente, osim dobne razlike (a to ni ne znamo, jel'?). Uostalom, slažem se s ovim tvojim postom, ovo već ima smisla.

Why so serious?
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
mxmy kaže...

Evo recimo jedan razlog zašto mi se često dan pokvari. Zašto pobogu ti meni govoriš da si znatno stariji od mene, a ne znaš me? Ovdje je svatko svakomu može biti tata. Zašto ja uopće nešto pišem kad je odgovor uvijek "sinko ja ti mogu biti tata"? 

Molim ubuduće neke razumnije argumente, osim dobne razlike (a to ni ne znamo, jel'?). Uostalom, slažem se s ovim tvojim postom, ovo već ima smisla.

Naglasak na godine je čest, upravo jer se time pokazuje zrelije razmišljanje. Ni ja, a ni ti ne možemo biti objektivni jer su nam u srcu različite boje klubova, ali jeb.. budimo realni. Čemu stavljat u prvi plan suce poslije svake utakmice? Jel tebe to ne živcira? Jel tebi ne smeta ponašanje Marcela? 

14 godina
mxmy kaže...

Naglasak na godine je čest, upravo jer se time pokazuje zrelije razmišljanje. Ni ja, a ni ti ne možemo biti objektivni jer su nam u srcu različite boje klubova, ali jeb.. budimo realni. Čemu stavljat u prvi plan suce poslije svake utakmice? Jel tebe to ne živcira? Jel tebi ne smeta ponašanje Marcela? 

Uz dužno poštovanje, mislim da godine ne uvjetuju zrelo razmišljanje. Netko sa 16-17 godine može napisati puno suvislije postove od nekih znatno starijih ljudi, no nebitno sad. Naravno da me to živcira, ali ja takve stvari ignoriram i neće me 2-3 godine Mourinhove eksponiranosti medijima udaljit od meni najdražeg kluba, a što se Marcela tiče-crveni karton. 

Why so serious?
16 godina
neaktivan

Ma sudenje je bilo ok ne mozete ocekivat od engleskog suca da za takav start daje direktan crveni faul je namjeran s ledja pokosio ga je nema dileme , a ovaj se bacao ko da mu nogu otkinio kad je vidio da je ovaj dobio zuti odma ustao ja to nikad necu shvatiti al dobro

Hehe u cijeloj prici nema Pepea vrlo pohvalno cak ni zuti u ovakvoj napetoj utakmici nije dobio O.o

Kako se zaspamali temu sa hrpom gluposcu to je strasno a sve zahvaljujci 2-3 barcina fana(ili ti hejtera reala) fu

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:11 (carcharodon).
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
mxmy kaže...

Uz dužno poštovanje, mislim da godine ne uvjetuju zrelo razmišljanje. Netko sa 16-17 godine može napisati puno suvislije postove od nekih znatno starijih ljudi, no nebitno sad. Naravno da me to živcira, ali ja takve stvari ignoriram i neće me 2-3 godine Mourinhove eksponiranosti medijima udaljit od meni najdražeg kluba, a što se Marcela tiče-crveni karton. 

Real Madrid kao klub velike tradicije ne zaslužuje takvog trenera jer s njim onaj pridjev "kraljevski" nema smisla. Ti njegovo ponašanje možeš ignorirat jer radi u korist tvog najdražeg kluba, no ja to ne mogu ignorirati jer njegova sveopća demagogija baca ljagu na jednu stvarno dobro uigranu ekipu.

17 godina
neaktivan

Slazem se.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
mxmy kaže...

Real Madrid kao klub velike tradicije ne zaslužuje takvog trenera jer s njim onaj pridjev "kraljevski" nema smisla. Ti njegovo ponašanje možeš ignorirat jer radi u korist tvog najdražeg kluba, no ja to ne mogu ignorirati jer njegova sveopća demagogija baca ljagu na jednu stvarno dobro uigranu ekipu.

Napokon netko tko kuži zašto nama Mouovo ponašanje ne smeta previše (nekima možda uopće). Isto kak i Barci ne bi smetalo da je Pep takvog karaktera. U suštini, Mou je jedan obični seronja, ali je to čovjek koji nam je donio prvi trofej nakon ne znam ni sam više koliko godina, a ove ima realne šanse osvojit dva trofeja. Ok, ima i realne šanse izgubit oba ali nebitno.

Sigurno da bi mi bilo draže da na klupi nije netko tko mora baš nakon svake tekme pričati o sucima i ulazit u nepotrebna medijska prepucavanja, ali tako je. Šta sad, da prestanem navijat za Real? Pa ja se s politikom kluba ne slažem već godinama, ali to je moj klub i navijat ću za njega dok bude postojao. Najjači su mi oni koji svake godine navijaju za drugi klub, pa mi dođu solit pamet kak me nije sram navijat za Real. 

I što se Moua tiče, koliko god on bio težak kao osoba, svaki pravi ljubitelj nogometa mora respektirati njegovo znanje i talent. Možete vi uzdizat Fergusona, Capella, Guardiolu u nebesa, ali činjenica je da je Mou bio trener u tri lige sa apsolutno različitim poimanjem nogometa i u svima osvajao trofeje i borio se za naslov. 

16 godina
neaktivan

Oke bilo je zalede,ali nisu bombardirali po sucima nakon utakmice kako inace to rade jer su svjesni da razlog poraza ne lezi u sucima nego njihovom nonsalantnom pristupu igri ko da igraju protiv Granade XD

Uzvrat ce biti vatren i uopce ne sumnjam u prolaz Reala

16 godina
neaktivan

Nešto Real u zadnje vrijeme stalno prima golove, i to od kad Ramos više ne igra na boku.

Zadnja linija mora biti ovakva:

Ramos    Pepe      Albiol/Carvalho     Marcelo

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nešto Real u zadnje vrijeme stalno prima golove, i to od kad Ramos više ne igra na boku.

Slažem se, Ramos je po meni dosta bolji na boku nego Arbeloa, a i inače mu bolje leži pozicija desnog bočnog nego stopera. Dok je bio na boku više se pridodavao napadu nego što to radi Arbeloa i ima bolje centaršuteve. Btw što je sa Carvalhom?? jeli ozlijeđen ili?

14 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
Navijam za Real od kad znam za sebe i dao bi sve za njega.. Ali statistika ide u korist Bayerna veceras..Od 14 utakmica samo jednu su izgubili doma,a Real od zadnjih 9 susreta u Munchenu 8 nije pobijedio.. A posto je Bayern izduvo titulu u njemackoj ligi,mislim da ce dati 200% od sebe veceras,a mozda cak i pobijediti,nedaj boze... Uglavnom bit ce to izvrsna tekma... ;)

Kao sto rekoh,poznajem Real u dusu i moje sumnje su se sinoc potvrdile tocno,nazalost po nas Madridiste... Ako ovako budu protiv Barcelone igrali,svi znamo sta ce biti...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

ja bi umjesto albiola i carvalha stavio Varanea taj mladic igra odlicno svaku tekmu!

nego, za utakmicu jucer, steta, 1:1 bi bio savrsen rezultat za uzvrat, ali to nije prvi put da real dobija gol u sudackoj nadoknadi, mourinho je napravio odlican potez kad smo izjednacili je zatvorio igru i bayern nije mogao do gola, i onda iz jedne prilike zabili gol

šteta ali takve stvari se događaju, doduse realu malo previse u zadnje vrijeme

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan

Meni nije jasno sta je granera isao ubacivat,trebo je kaku ubacit,marcelo i coentrao a i arbeloa su katastrofa odigrali

sve u svemu jako losa utakmica reala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Praetorian1 kaže...

ja bi umjesto albiola i carvalha stavio Varanea taj mladic igra odlicno svaku tekmu!

nego, za utakmicu jucer, steta, 1:1 bi bio savrsen rezultat za uzvrat, ali to nije prvi put da real dobija gol u sudackoj nadoknadi, mourinho je napravio odlican potez kad smo izjednacili je zatvorio igru i bayern nije mogao do gola, i onda iz jedne prilike zabili gol

Definitivno ne, to je najgori potez utakmica. Taman kad smo poceli kontrolirati igru negdje oko 60 min stavlja 3 defenzivna vezna i beka u sredinu, i naravno povukli smo se nazad. Bayern je samo cekao gresku, do koje je moralo doci, ili prije ili kasnije. U napadu smo bili ocajni jer naravno nemogu 2 napadaca protiv cijele obrane. On je pogrijesio, priznao ili ne, i mozda i ako smo u nekim situacijama zakinuti, nema se uopce prava zaliti na sudce, jer Marcelo je mogao ( trebao ) dobiti crveni.

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Da,Varane je odlican.Dobar potez je bio ovaj za zatvorite sve puteve ka golu nakon zabijenog,vađenjem Ozila i Di Marie.Ali Real nije momcad koja  se brani,Real je momcad koja napada.Prvo poluvrijeme kad su ganjali gol,igrali su izvrsno,puno vise udaraca u okvir i izvan njega al ne i puno njih u gol  :(

Napadao je Real i u drugom poluvremenu ali ne isto kao i u prvom.Jbg da su bar izdrzali jos koju minutu i imali bi 1-1.Nadajmo se da ce ponovit scenarij od  prije 10god.

2-1(izgubili) kod Bayerna i 2-0(pobjedili) na Bernabeu(premda nam i 1-0 odgovara ali sigurnije je kad si 2 u plusu :D)

In game: D-Ki11a aka Legendic
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 17:36 (Legendic1911).
16 godina
neaktivan

Morinho je dosta kriv za poraz. Prvo je trebao izvadit Ozila još u prvom poluvremenu, vidjelo se da Ozil neće ni potrčat za loptom. Bez obzira što je dao gol ali on je trebao ić van u prvom poluvremenu i trebo je uć Jose Callejon kojega nije bilo ni na klupi, a on kad kod igra zabije. Umjesto pastira Granera je trebo zać Kaka (neznam jel povrijeđen?)

I jasno umjesto Kojesrao je trebo igrat Marcelo

14 godina
Svima koji kritiziraju Jose Big Mou/rinha samo ću reći u obranu trenera, ON i RM slijedjeće kolo imaju gostovanje u Barceloni gdje mogu potvrditi Primeru 2011/2012 A i uzvratnu utakmicu kontra Bayerna, koju btw ne sumnjam da ne mogu dobiti; HENDIKEPOM!!!!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Raul: Odlazim iz Europe

- Bila je ovo jako teška odluka za mene. Lijepo je bilo u Schalkeu, koji me primio kad sam u Realu postao suvišan. Želim zahvaliti baš svima u i oko kluba. Menadžeru, predsjedniku, treneru, suigračima, navijačima, svima... - rekao je Raul i nastavio:

- Ne znam još gdje idem. Zapravo, znam da ću napustiti Europu i igrati u nekoj manje zahtjevnoj ligi izvan granica kontinenta. Ponude postoje, a s menadžerom ću sjesti i odlučiti kuda ću.

Za kraj je suzni Raul poručio:

- Schalke će uvijek ostati u jednom dijelu mog srca. Ljudi su ovdje imali sa mnom dosta strpljenja. Osjećao sam se divno, okruženje je bilo sjajno, povjerljivo i ugodno.

Raul je u Schalke došao na ljeto 2010. godine došao iz Real Madrida, te je zajedno s Klaas-Janom Huntelaarom tvorio jedan od najboljih napadačkih dvojaca u Bundesligi.

{#}

15 godina
neaktivan

Evo jednog videa za hejtere

17 godina
carcharodon kaže...

Hehe u cijeloj prici nema Pepea vrlo pohvalno cak ni zuti u ovakvoj napetoj utakmici nije dobio O.o

Pepe se izgleda cuva za Barcelonu

16 godina
neaktivan
systemize kaže...
carcharodon kaže...

Pepe se izgleda cuva za Barcelonu

Da čuo sam da je travnjak na Camp Nou zarastao pa bi ga trebalo pokosit ;)

16 godina
neaktivan

Jel zna tko podatak kad je Real zadnji put izgubio 2 tekme za redom slucajno, da se ne trazim to

14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Evo jednog videa za hejtere

Čovjek zna posao.. Svaki njegov potez ma kakav bio je za dobrobit kluba u kojem se nalazi. Nekada stvarno pretjeruje i shvača stvari preozbiljno, ali to je odlika velikih. Ipak rezultati stoje iza njega tako da njegove metode nitko nemože još staviti pod upitnik.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice