Premiership 2010/11

poruka: 17
|
čitano: 2.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Premiership 10/11

Nova sezona Premier lige počinje 14.8., kada se igraju svi osim jednog susreta; 15. je prvi veliki derbi između Liverpoola i Arsenala.

Meni osobno najzanimljivija liga, ne baš tehnički najljepša ali vrlo atraktivna.

Ovo je dakle tema za ljubitelje engleskog nogometa, za komentare i rasprave vezane uz nadolazeću sezonu.

Službeni Web: http://www.premierleague.com/page/Home

Sportnet Premiership odjeljak: http://www.sportnet.hr/Nogomet/EuropskeLige/Engleska.aspx 

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
Premiership 10/11

Go go Man UnitedOsmijeh, City je brutala po potrošnji, bit će jako zanimljivo. Ostatak društva također jako dobri.

15 godina
neaktivan
Premiership 10/11

Ajmo Arsenal!!

Vrijeme je.

15 godina
neaktivan
Premiership 10/11

Jeahhhhh wright!!

17 godina
Premiership 10/11

Svi koji imaju MaxTV mogu pratiti Premiership na SportKlubu, kanal 400.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Premiership 10/11

Go Man United <3 

17 godina
Premiership 10/11

Vidim da svi pa ću i ja.

GO Chelsea!!!

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
protjeran
RE: Premiership 10/11
Dodinho kaže...

Svi koji imaju MaxTV mogu pratiti Premiership na SportKlubu, kanal 400.

jupiii

navijam za neste,crototenham

15 godina
Premiership 10/11

Ova će sezona svakako biti zanimljiva. Chelsea i United startaju iz prvog reda, u drugi bi smjestio sve ostale koji imaju aspiracije za visoke pozicije, uključujući i Liverpool!Smijeh Prije početka svake sezone nepopravljivi sam optimist (barem do prvih 4-5 Belji se), ništa se nije promijenilo ni ove godine! Ne znam kako vi, ali ja jedva čekam da počne show! Namigiva

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
17 godina
Dodinho kaže...

Vidim da svi pa ću i ja.

GO Chelsea!!!

Bez uvrede ali to mi je uvjerljivo najomraženiji klub!

Voljel sam ga u doba J.f. Zolle!

Svatko ima svog favorita naravno

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan
Premiership 10/11

Počelo je, počelo!!!

Odlična prva utakmica (Tott'ham- Man. City) koja vraća vjeru u nogomet. Napadački nogomet, pun žara, borbe, dobrih poteza, prilika, ali nažalost ne i golova.

Hvala Bogu, treneri nisu članovi Mourinho Fan Club-a i preferiraju drugačije taktičke postave osim 9-1-0. Zaista je to bila utakmica tko bolji neka pobijedi.

A bolji je svakako bio Tott'ham i da su napadači bilo malo prisebniji i da golman Hart nije ponio sve svoje ruke (njih osam), mogli su napuniti mrežu City-a do vrha.

Što reći za City, na papiru odlična skupina igrača, ali na terenu se vidi da još nisu uigrani, ipak sam uvjerenja da će biti puno bolji u nastavku sezone.

Mislim da će se ova dva tima opet boriti za mjesto u CL i ova utakmica je odličan uvod u tu borbu.

Evo ga Kalinić upravo zabio gol Evertonu Smijeh

Alea Iacta Est
16 godina
neaktivan
Premiership 10/11

šta je ovo nitko ne navija za totemhem?

17 godina
moderator
Premiership 10/11

http://www.index.hr/sport/clanak/milner-za-24-milijuna-dosao-u-manchester-city-/507510.aspx

Ovi u Cityu nisu normalni... A sumnjam da će dalje dogurati nego prošle sezone...

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

http://www.index.hr/sport/clanak/milner-za-24-milijuna-dosao-u-manchester-city-/507510.aspx

Ovi u Cityu nisu normalni... A sumnjam da će dalje dogurati nego prošle sezone...

I ja isto sumnjam da mogu ostvariti bolji rezultat ove sezona, ali ako nastave ovako kupovati onda tko zna, možda iduće sezone budu kandidati čak i za naslov.

Ono što njima treba kao i Dinamu je vizija, ove kupnje mi se čine kao da su napravljene stihijski i da se samo gledalo tko želi otići iz svojih klubova.

Kada je Abramović došao u Chealsea, tamo su očigledno imali nekoga tko ima viziju i znanje kako razvijati jedan klub, te su se odlučili na stvaranje zvjezda, kupovanje mladih talenata koji će u Chelsea-u postati svejtska imena, dok City izgleda ide drugim putem kupovine već afirmiranih imena koje će nekako pokušati uklopiti u ekipu, ako što u Realu dobro znaju, to baš i nije tako lako.

Alea Iacta Est
17 godina
neaktivan
Premiership 2010/11

Mene je ugodno iznenadio Blackpool koji je po turu isprasio Wigan u gostima s uvjerljivih 4:0. Inace, Wigan je solidna ekipa, ali kad gube, onda zaista gube. Ako me sjecanje sluzi, prosle sezone ih je satro Tottenham 9:1. Ali ipak, Blackpool je novajlija koji je bio sedmi (7.) prosle godine u Championshipu, a sada taru tim iz srednjeg dijela tablice... Odlicno...

&quot;Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't&quot; (Mika)
15 godina
Miro kaže...

A sve me strah. Njihova politika se ne razlikuje mnogo od Realove po financijskoj bilanci, ali imam osjećaj da ovi imaju više soli u glavi i da će City biti velika prijetnja za razliku od Reala koji pokupuju sve što se da i na kraju ne pokažu ništa.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina

Da se i ja javim :D

Navijač sam Manchester Uniteda od kraja 90tih, i pogled na tablicu me jako veseli. Chelsea je počeo jako, no sve su to bile domaće utakmice protiv klubova koji nisu u višem rangu natjecanja. Čim su došla teža gostovanja i pokoja ozljeda, kixevi. Jako zanimljiva sezona će bit, očekujem borbu Uniteda i Chelsea do samog kraja, Arsenal ne bih stavio u ozbiljnog kandidata za prvaka, nemaju kontinuiranost za tako nešto. Ključan dio sezone nam dolazi a kako United uvijek igra najbolje oko Božića, nadam se da će bit razloga za veselje :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice