GNK Dinamo Zagreb
- poruka: 4.788
- |
- čitano: 1.051.227
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Dinamu iz Zagreba, vrhunsko je išlo bez boban i njegovih jataka, ulice, proljećara. "demokrata" i sheratonovaca.
Pad je počeo u decembru 2022. godine. Uplitanjem rušitelja svih mogućih vrsta u dotada uspješni Dinamo.
boban je dio problema, a ne nikakvo rješenje. Kao i Zeko. Nek' se vrati u Grčku.
Dinamu iz Zagreba, vrhunsko je išlo bez boban i njegovih jataka, ulice, proljećara. "demokrata" i sheratonovaca.
Pad je počeo u decembru 2022. godine. Uplitanjem rušitelja svih mogućih vrsta u dotada uspješni Dinamo.
boban je dio problema, a ne nikakvo rješenje. Kao i Zeko. Nek' se vrati u Grčku.
Namjerno pisanje malim slovima prezimena Zvonimira Bobana, ukazuje na nevjerovatnu drskost/bezobrazluk ove spodobe.
"Decembar" je jasno otkrio i njegovu nacionalnost!
Sramota je što ovakve spodobe uopće komentiraju ovdje (ili ovde - da me bolje razumeš)
Evropa itd.itd. Da ne pričamo o Bobanovom pokušaju ubojstva milicajca 1991 kako on tvrdi, zato ga zovem delija. Ovaj lik je najveća sramota ovog foruma ikad ali ne smije ga se dirati, ne ne. Ja popušim žuti jer popljujem izgled Maksimira a ovaj može bez kazne pisati ovakve svinjarije, fuj!
Nekolicina forumaša koji me ne preferiraju skaču skoro na svaki moj post.
A, ne znate niti hrvatski jezik koji toliko volite. "Evropa" je riječ iz pravopisa, kao i december. Ta, i Krleža je pisao "Evropa" i "december".
boban preko 20 godina ništa nije učinio za hrvastki nogomet, a mogao je. Zkj nam UEFA nije napravila stadionu u Maxiću il neke druge?
Kao što rekoh, sramota Bug foruma!
Medutim nekad(rijetko) i kaze nesto pametno o dinamu, al onda to zasere sa svojim prosrpskim/jugoslavenskim stavovima i antihrvatsvom
Ekipa, pa postoji i ignore opcija na forumu ;)
Izgleda da ćemo na papiru biti znatno slabija ekipa nego prošle godine, ali samo na papiru. Vjerujem da će u svlačionici i na terenu biti drugačije i smatram da nam je točno ova rekonstrukcija i otpuštanje senatora trebalo da krenemo ispočetka, s novim nositeljima, novim trenerom i novim vodstvom. Podržavam!
Nekolicina forumaša koji me ne preferiraju skaču skoro na svaki moj post.
A, ne znate niti hrvatski jezik koji toliko volite. "Evropa" je riječ iz pravopisa, kao i december. Ta, i Krleža je pisao "Evropa" i "december".
boban preko 20 godina ništa nije učinio za hrvastki nogomet, a mogao je. Zkj nam UEFA nije napravila stadionu u Maxiću il neke druge?
Mozda zato jer UEFA ne gradi nikome stadione. Izgradnja stadiona ovisi o klubu i gradu u kojem se nalazi taj klub.
Ako ti se ne svidja Zvonimir Boban kao novi predsjednik uprave koga bi ti postavio na mjesto predsjednika uprave?
Izgleda da ćemo na papiru biti znatno slabija ekipa nego prošle godine, ali samo na papiru. Vjerujem da će u svlačionici i na terenu biti drugačije i smatram da nam je točno ova rekonstrukcija i otpuštanje senatora trebalo da krenemo ispočetka, s novim nositeljima, novim trenerom i novim vodstvom. Podržavam!
Ah to na papiru ne vrijedi nista. Sjecam se na pocetku prosle sezone su svi pricali kako smo jaki na papiru imamo dovoljno igraca za dvije momcadi na kraju smo imali najgoru sezonu u zadnjih 10 godina
@The_K
Pa, tak' su pisali vrli sportski novinari, da će miljenik svih bebebeovaca utjecati na to da UEFA, Hrvatskoj napravi stadione. Naravno, da od toga niš.
Kako koga? Kako koga bi postavio na čelno mjesto Dinama??
Pa, Zdravka Mamića. Ako to ne bi bilo moguće zbog politički monitiraog procesa kontra Šefa, onda nekoga tko je na liniji.
A. kaj se tiče modno osvještenog predsjednika uličarskog Dinama, proguglajte koliko je uzeo para u jeku rata sebi, a koliko ostavio Dinamu.
A, Šef je založio sve svoje što ima, kako bi pomogao Dinamu. To su fakti, samo kome dns fakti još vrijede?
E, da za mene ne postoje nacije, nego samo dobri i loši ljudi.
Broj odlazaka/dolazaka je ekstreman, što je da je. Vrijeme će pokazati jesu li baš svi bili "za otpis". S druge strane si pak mislim da pošto dolazi novi trener, sa novim idejama, s modernijim pristupom nogometu, možda i nije toliko loše da ga dočeka skroz nova svlačionica.
@The_K
Pa, tak' su pisali vrli sportski novinari, da će miljenik svih bebebeovaca utjecati na to da UEFA, Hrvatskoj napravi stadione. Naravno, da od toga niš.
Kako koga? Kako koga bi postavio na čelno mjesto Dinama??
Pa, Zdravka Mamića. Ako to ne bi bilo moguće zbog politički monitiraog procesa kontra Šefa, onda nekoga tko je na liniji.
A. kaj se tiče modno osvještenog predsjednika uličarskog Dinama, proguglajte koliko je uzeo para u jeku rata sebi, a koliko ostavio Dinamu.
A, Šef je založio sve svoje što ima, kako bi pomogao Dinamu. To su fakti, samo kome dns fakti još vrijede?
E, da za mene ne postoje nacije, nego samo dobri i loši ljudi.
Vecina novinara danas pise gluposti i ne treba im slijepo vjerovati, uglavnom pogledaj si, UEFA nigdje u Europi nije gradila stadione tako da nema smisla da UEFA gradi stadion u Hrvatskoj. UEFA daje standarde i smjernice kojih se klubovi moraju drzati ako zele sudjelovati na njezinim natjecanjima.
Zdravko Mamic je kriminalac i time odmah gubi kredibilitet da upravlja Dinamom. Vjerujem ja da je on sposoban covjek ali on tu svoju sposobnost nije koristio na posten nacin vec je pao pod pritiskom i iskoristio je klub za nezakonite radnje. Tebi je to mozda uredu i nije te briga ako radi protuzakonito svatko ima pravo na svoje misljenje. Uglavnom budemo vidjeli kako ce se Boban pokazati treba mu dati priliku.
Da Mamic jest ulozio svoj novac u Dinamo kad je dosao na vlast i to jest lijepo od njega ali to sto je napravio dobro dijelo na pocetku to ga ne opravdava za sva losa djela koja je ucinio poslije, dokazano je ostetio klub za nekoliko milijuna eura te je nudio lihvarske ugovore igracima. Mogu ti dati primjer da lakse shvatis npr. ti se nalazis u problemu sa novcem i ja ti pomognem da se vratis na noge, nakon nekog vremena ti mi vratis novac sto sam ti posudio ali to meni nije dovoljno. Ja tebi dolazim doma nenajvljen kad god hocu, jedem tvoju hranu, vrsim nuzdu u tvom wcu, nabacujem se tvojoj zeni, uzimam tvoj auto kad god hocu, tebe podjebavam pred zenom i djecom. Sto bi mi ti na sve to rekao? Rekao bi ma uredu je pomogao si mi jednom kad je voda bila do grla pa me sada mozes zbog toga ponizavati i iskoristavati?
Zdravko Mamic mora biti prosla svrsena stvar za Dinamo jer ga je iskoristio i to tako ide u zivotu i to je normalno. Ja se nikad ne bi druzio sa prijateljem koji me je iskoristio. Da mi smo imali lijepih trenutaka skupa ali na kraju me je iskoristio i ja se nemam sto vise druziti sa tim "prijateljem" jer je on pokazao sa time koliko je njemu stalo do mene. Mozda drugi prijatelji nece biti toliko dobri prijatelji kao sto je on prije bio, mozda ce mi trebati jako dugo vremena da opet pronadjem nekog tako dobrog prijatelja? Da to je istina ali to ne znaci da ne bi trebao pokusati i tako treba gledati na sve stavke u zivotu. Ne dopustati da te netko iskoristava i ponizava. Odmaknut se od tih osoba i traziti druge.
Eto nadam se da sam ti uspio donekle objasniti zasto Zdravko Mamic ne bi bio dobar izbor za predsjednika Dinama
To od danas trebamo svi koristiti, pa neka trola sam sebi.
Prvi počinjem sad !
@The_K
Ma, pa to je monitirano. Daj zamisli, pravni sistem u kojem suce možeš potkupiti. I to ustavne suce. Trebao je po njima biti oslobođen, al je došla politička komanda.
Ovo što pišeš za lihvarenje, nije jednostavno istina. On je ljudima pomogao da postanu milijunaši. Nema ti gosp. Zdravkcec srca, nekome činiti zlo. Zato i tako burno reagira na nepravdu i psuje kao sinidat kočijaša.
Međutim, ako je i jest osuđen, to ne znači da ga se trebalo odreći i mafijaškim metodama njegove ljude izbacivati iz kluba. Mogao je klub voditi remote, kao što je i radio. To je dns popularno, recimo u IT.
Zdravko Mamić je najveći Dinamovac među nama i doslovno je spreman poginuti za njega.
I Krist je bio osuđen, pa ga se njegovi ljudi nisu odrekli.
@The_K
Ma, pa to je monitirano. Daj zamisli, pravni sistem u kojem suce možeš potkupiti. I to ustavne suce. Trebao je po njima biti oslobođen, al je došla politička komanda.
Ovo što pišeš za lihvarenje, nije jednostavno istina. On je ljudima pomogao da postanu milijunaši. Nema ti gosp. Zdravkcec srca, nekome činiti zlo. Zato i tako burno reagira na nepravdu i psuje kao sinidat kočijaša.
Međutim, ako je i jest osuđen, to ne znači da ga se trebalo odreći i mafijaškim metodama njegove ljude izbacivati iz kluba. Mogao je klub voditi remote, kao što je i radio. To je dns popularno, recimo u IT.
Zdravko Mamić je najveći Dinamovac među nama i doslovno je spreman poginuti za njega.
I Krist je bio osuđen, pa ga se njegovi ljudi nisu odrekli.
Zdravko Mamić aka Isus Krist modernog doba. Svašta sam u životu čuo, ali mislim da veću mentalnu gimnastiku i proljev nisam.
Dal' bobanov Dinamo može nastraditi zbog nezakonitog trgovanja djecom? Mislim od strane FIFE. Onaj slučaj mladog igrača....