FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Još je nekoliko dana do početka Premiership lige, a Index.yu prosipava samo takve bureke bez mesa, ustvari neki trubadur  pod inicijalima Z. A.?!?! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-srusila-rekord-sve-dogovoreno-s-liverpoolom-predstavljanje-neymarove-zamjene-u-petak/987450.aspx 

Stavljam SS sa službene stranice/aplikacije FC Liverpool kluba, "da je Filipo Coutinho, još uvijek igrač" FC Liverpool-a. 

Nekako ne vjerujem da će ga Barcelona upiknuti za sezonu 2017/18 ?! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 15:18 (ATJLučko).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema ništa od mladog Brazilca. Ista stvar kao sa Verrattijem.

Govorilo se također da je gotova stvar pa ništa.

Barcino vrijeme prolazi lagano. Ovakvoj Barci bi i Napoli napravio velike probleme.

10 godina
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...

Barcino vrijeme prolazi lagano. Ovakvoj Barci bi i Napoli napravio velike probleme.

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo gledam ove star eklipove i vidim da je većina klubova protiv nas ighrala dosta drugačije nego što sada igra...Obrana bi im bila na 35 metara od gola...

Danas ili uđu u 5 metara ili igraju jaki presing ko Atleletico...

Ako ćemo kupovati po potrebi i gledati na bližu budućnosti Coutinho je onda No.1 target...

Ima rješenje sa oba situacije gdje može izbaciit protivnika pod presingom a njegovi šutevi u zoni od 16-25 metara su magija...

Neznam što bih rekao o tome hoće li doći ali gdje ima dima ima i vatre...Vidim da je izašla neka poruzka gdje se pordaju prava za njegovo predstavljenje u petak...

Nebi me čudilo da ne dođe...

Najbolje bi bilo ove godine dovesti Coutinha i Seria plus prodati panjeve a ako dortmund traži preveliku cifru onda probati dogodine iako cijena bude još veća...

Treba početi kupovati mlade talente po Španjolskoj a ne po Engleskoj gdje ima je cijena 5 puta veća...

Ceballos i Theo koštaju 40 miliona eura skupa a obojica odlični igrači...

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nama navijačima pare od Neymara nista ne znace. Odlazak Neymara i eventualna kupovina Liverpolovog dragulja je samo minus. Barca ce biti jos slabija bez Neymara bez obzira dali ovaj dosao ili ne. 

I dovesti ce mozda jos jednog ili 2 papka poput Paca i šta sad? Imamo istu/slabiju Barcu nego prosle sezone.

Pitanje kako bi se Dembele uopce snasao u Barci. Mogao bi zavrsit ko Arda i sta onda?

Sve su to promasene price iako bi ja, kao ljubitelj dogrog nogometa, volio da je drugacije i da je Barca kud i kamo konkuretnija.

Suarez također nije pokazao u zadnjih 10tak utakmica da je u dobroj formi. Nema tu kruha, ako cemo gledat realno.

11 godina
protjeran

Ne pretjeruj...Po tebi treba 222 miliona eura uložiti u eliksir mladosti jer nijedan igrač na svijetu nije dobar za Barcu...

10 godina
FC Barcelona

Nece ovi dovest nikog do 31og ne znam zasto ja svaki dan citam glasine

Pa nije ta uprava Barcelona niti je Neymar. Sve ide u krug pa tako ce se i to ustabilit a ova uprava je primorana dovest neko top ime tako da sve zavisi sta ce pikat..Imas sposobnog trenera i dobijes koje dobro ime, kud ces bolje, neces se valjda pokrit i plakat sto je otisao Neymar..

Realno ja sam valjda jedini koji bi prije Dembelea nego Coutinha kada bi se jedan od njih dovodio

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 16:29 (el.šef).
11 godina
neaktivan
A zasto nebi vratili Alexisa, em i on sam zeli otici iz arsenala i daleko je veca klasa trenutno od dembelea i puno jeftiniji.
15 godina

Valjda PSG još nije uplatio novce na Barcin račun. Možda i to malo koči transfere?!

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
x18x05x kaže...

Valjda PSG još nije uplatio novce na Barcin račun. Možda i to malo koči transfere?!

Pa prije tjedan dana je uplaćeno

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
x18x05x kaže...

Vidio si preko mZabe?

11 godina
FC Barcelona

Navodno da su im dali ček od 222 milijuna...

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ne pretjeruj...Po tebi treba 222 miliona eura uložiti u eliksir mladosti jer nijedan igrač na svijetu nije dobar za Barcu...

Šta ja pretjerujem? Pa zadnjih 6mj govoriš da Barca treba 5, 6 pojačanja i da je od toga barem jedan kapitalac od 100+mil eura. 

Što se do sada ostvarilo? Samo prodaja igrača kojeg gotovo nitko ne može zamjeniti.

Ti ne kužiš bit svega? Prodali su kapitalca da bi doveli par igrača poput Arde i Paca u ondašnje vrijeme. Nemoj toliko navijati za tog Dembelea i Sarija kad ne znas kako ce se uklopiti u momcad i postoji mogucnost da ce takodjer biti ti transferi promasaj, ako se upravo i ostvare.

Prodali su Neymara a ti plješčeš jer će možda dovesti Coutina koji je za klasu ako ne i dvije lošiji od postojećeg igrača kojeg su imali.

Tebi je to dobar deal? Ajde malo složi kockice pa probaj razmisliti. Ja kažem da je Barca bez Neymara slabija upravo da i dođu Coutino i Dembele nego sa Neymarom a bez ove dvojice. A ti me uvjeri u suprotno.

Neki igrači su teško ili gotovo nemoguce zamjenjivi da bi imao barem istu ili višu razinu igre na toj poziciji. Jedan od njih je Neymar. Ne kazem ja da se bez njega ne može, dapače, ali ne vidim DOSTOJNU zamjenu za njega da bi Barca napravila korak naprijed i pojačala se s obzirom na proslu sezonu.

Glupo je govoriti da je ovaj ili onaj precijenjen, Neymar vrijedi 220mil, da bi takvoj klasi igrača našao zamjenu, ne možeš je naći za 100mil manje, tako da i dalje tvrdim da u ovom trenutku, bez Neymara i eventualnog dolaska Coutina, Barca je BITNO oslabljena. A ti trubi šta hoćeš, ja sam iznio argumente.

EDIT: Pravo pojačanje bi bilo da je došao npr Verratti ali Neymar da ostaje. Ovako su dali puno boljeg igrača da bi doveli par oarednjih. Ja vidim slabiju Barcu od prošle sezone uoravo da se svi traansferi ostvare o kojima se priča. Nije Barca kriva što je mulac htio u PSG, ja samo kažem činjenično stanje. Gledati ćemo još slabiju barcu nego prošle sezone koja nije uzela nijednu krunu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 20:05 (matrix777).
13 godina
neaktivan
Bit ćemo mi sretni ako i jedan od njih dođe, a kamoli obojica jer sve mi nekako vuče da nema ništa od toga. Klopp i Liverpool su odlučni da ne daju Coutinha, a Dembele je pak preskup. Ako za Verrattija nisu bili u stanju dati 100+ milijuna u trenutku kad je bio najpotrebniji čisto sumnjam da će za jednog klinca dati 150. Nadam se da se varam i da ćemo već danas/sutra svjedočiti rekordnom transferu Barce, jer sezona je na pragu, a pojačanja ni na vidiku, vidjeli smo jučer kako Real izgleda već prije početka prvenstva, teško ćemo se nositi s time ove sezone pogotovo ako ostane na ovoj ekipi.
17 godina
FC Barcelona

Dosta vas ne shvaća ovo.

Liverpool ne treba novac. Oni kupuju igrače.

Oni bi u 2017., da nemaju Coutinha, dali 90 milijuna € i kupili jednog takvog.

Zašto bi onda prodali?!?? Koga oni mogu uzet (kad već mi nemamo alternativu za Neymara) da im zamjeni Coutinha s tim novcima?? Eriksen?? Martial? Rashford? Bale?

Nijedan nije ni blizu. Zato i nije čudo što još mi nikoga nismo uzeli.

Kod nas nije bilo opcije. Klub ne bi prodao Neymara, ali on je aktivirao klauzulu s PSGom i Barcu se onda ništa ne pita.

17 godina
x18x05x kaže...

Uplaćeno je, službeno su rekli da je sjelo.

Neymar je uplatio sam, a PSG njemu, jer onda La Liga ne može blokirat.

14 godina
matrix777 kaže...
Hexfire kaže...
x18x05x kaže...

Vidio si preko mZabe?

Pa šta nije bilo rečeno da je Neymar sam uplatio 222m u vašu blagajnu kako bi mogao otiči?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Pa navodno je sam otkupio svoj ugovor s tim da mu poslje PSG to vrati

Origin ID: ReaLazio
11 godina
protjeran
FC Barcelona

RAC1 je objavio da novci još nisu sjeli...

Coutinho dolazi jedino ako zatraži transfer u Barcu i ako dođe do nekog bunta inače ne...

U ovom trenutku bi rađe njega doveo nego Dembelea...

Ne mogu gledati još jednu sezonu u kojoj u sredini terena igraju gluhe svinje tipa Rafinha,Gomes i Denis koji sva 3 skupa nisu dali dvije dobre lopte u prostor prošle sezone.

13 godina
neaktivan
Koja smijurija od uprave, igrač potpise za drugi klub, trenira, a ovo još ni novce nisu dobili. Stvarno su nesposobni do bola, ako do kraja roka ne dovedu Coutinha i/ili Dembelea ovo bi im svakako trebala biti zadnja godina u klubu, valjda će to i članovi prepoznati.
Jbt pa nije to da se radi o 4-5 milijuna eura već o nenormalnih 222. Mislim uplatit će oni kad tad ali da se mene pita dok novce ne bih vidio na računu Neymar bi bio u klubu, baš su jazavci ispali teški. Fuj.
17 godina
Ma sigurno će se dovest neki veznjak.

Ja bih stavio novce da ćemo dovesti Iniga Martineza, Serija ili Eriksena i Dybalu.

To mi je nekako najizglednije....u nekih 240 milijuna €.
15 godina
matrix777 kaže...
x18x05x kaže...
matrix777 kaže...

Ne piši knjige. Puno toga si nasrao a ništa nisi rekao.

Žao mi je što nemaš izraženiji IQ da shvatiš poantu.

Nema tog IQ lika koji bi shvatio šta si ti htio reći. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran

Kao prvo nisam htio niti sam se nadao da Neymar ode ali kada je već otišao i odlučio tako tu nema pomoći...Dobila je Barca odličnu lovu i sa par škart igrača koje trebamo prodati možemo imati još jaču momčad.

Po tvojoj logici nema tog igrača koji bi se mogao uklopiti u Barcin stil jer koga god dovedeš to je rizik...Najbolje igrače iz Barce B gurati odma.

Coutinho može biit novi Iniesta, igrač koji daje golove kao od šale i koji je ima odlične playmakerske vještine točno što nam treba-Iniesta iz najboljih dana.

Ne mogu te uvjeriti ali Neymar koliko je dobrih stvari napravio svaka mu čast,i da trenutno nema zamjene za njega...Mi smo LP osvajali sa Pedrom u napadu tako da...

Kad se sjetim neymarovih gluposti u kojim usrted dijela sezone kad gubimo bodove ide sestri na rodendan a igralo se tesko gostovanje mislim protiv Scoiedada...

Zatim suporavanje igre,crveni karton protiv Malage koji nam je prakticki i odnio prvenstvo uz sudce iz Madrida...

Nije Neymar Messi i nemojte žaliti za nezhvalnim klaunom koji je poletio za novcima...

Real je skoro svake godine imao na papiru jaču momčad, ali nisu se naosvajali ničega do prošle godine...

Seri igra za Nicu a ima u svakom segmentu igre bolju statistiku od Verrattia...I to nešto znači...

Jedan od velike dvojice plus Seri i Inigo i ja sam zadovoljan...

Coutinho ako nije na prodaju može se i Erikssen dovesti za manje novce.

Sve u svemu ako sve bude po planu bit ćemo jači nego rpošle godine jer ćemo imati po 2 konkuretna igrača na skoro svakoj pozciji i najvažnije krenit ćemo sa trojicom u sredini a ne sa 0 igrača

kako je bilo šrole jer je mag Enrique od Barca napravio MSN.

BTW

Suarez izjavio da nebi išao iz Barce da mu nude 2 ili 3 puta veću plaću.

Toliko o tome

17 godina
On je samo htio reći da tko god dođe nije na Neymarovoj razini. A nama za 4-3-3 treba takav igrač.

Ako nismo uspjeli prošle godine dobiti Juventus, kako ćemo onda dobiti nekoga izvan četvrtfinala općenito, kad su se svi Englezi bitno pojačali, Real je i dalje jak, a mi oslabili?

Coutinho ne dolazi. Nema šanse za taj transfer. Ne znam zašto ste uvjereni da dolazi. LFC je službeno odbio svaku ponudu i danas je Coutinho rekao da neće forsirati odlazak iz kluba.

Gotova priča.
11 godina
protjeran

Mi smo razbili Real u svakoj od utakmica a oni su razbili Juventus...Toliko o tome..

Enriqueov sistem i guranje Mathieua u prvoj postavi u utakmici sezone iako taj amater je odigrao 2 utakmice svekupno...

Uz to svaki gol koji se primi iz prekida ja računam kao greška obrane...A pogotovo ako Masche čuva Chielinija.

Nismo bili dobri ali Juve se branio kao nikada,Suarez 2 mrtve, Messi jednu i Iniesta jednu u prvoj utakmcii...

Dok imamo Messija mi smo najbolja ekipa na svijetu,sve što nam treba je poudzan i zahvalni igrač koji će se otvoriti kad treba i koji će zabiti ono što treba...

Još jedan vizionar koji ima dugo loptu u nogoma nam ne treba...

13 godina
protjeran
Mitch kaže...
Ma sigurno će se dovest neki veznjak.

Ja bih stavio novce da ćemo dovesti Iniga Martineza, Serija ili Eriksena i Dybalu.

To mi je nekako najizglednije....u nekih 240 milijuna €.

nista od dybale, dobio je 10ku u juventusu.

13 godina
neaktivan
Onda Mbappe+ Seri i ko ga jebe...
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi, MSN se raspao, nema ga više, mislim da to dovoljno govori, a pomaka nema po tom pitanju.

Trenutno nema "raspoloživog" igrača koji bi eventualno mogao zamjeniti Neymarovo mjesto, nema ga i to je činjenica.

Eventualno da kupe Ronalda za milijardu :)

Realovi Benzema i Bale su panjevi, njih se oni trebaju rješiti samo što Zidane gura svog suranordnjaka koji ništa nije bolji od Arde ili Paca.

Zvučalo smješno ili ne, volio bi vidjeti Perišića na mjestu Neymara. I da, znam, Perišić nije Neymar. Ali je zasigurno jako dobar igrač, meni osobno najkorisniji igrač iz repke nakon Luke.

Neymaru ništa ne zamjeram, izborio se za sebe. Nešto je u novcu, nešto u tome da osovoji zlatnu loptu koju nije mogao u Barci.

Spike o vjernosti klubu za koje ga razapinju su smješne. Smatram da je napravio dobar potez (za sebe). 

10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
On je samo htio reći da tko god dođe nije na Neymarovoj razini. A nama za 4-3-3 treba takav igrač.

Ako nismo uspjeli prošle godine dobiti Juventus, kako ćemo onda dobiti nekoga izvan četvrtfinala općenito, kad su se svi Englezi bitno pojačali, Real je i dalje jak, a mi oslabili?

Coutinho ne dolazi. Nema šanse za taj transfer. Ne znam zašto ste uvjereni da dolazi. LFC je službeno odbio svaku ponudu i danas je Coutinho rekao da neće forsirati odlazak iz kluba.

Gotova priča.

Sve si odlično rekao.

I  ja sam tog mišljenja. Da đođu i Dembele i Coutinho, Barca je i dalje oslabljenja.

Neymara može zamjeniti samo kapitalac od 200+mill, ne zato sto je on prodan za taj novac, nego što on kao igrač i vrijedi (najmanje) toliko.

17 godina
FC Barcelona

Pa dobro ali to ne znači da ćemo biti slabi.

Ni druge ekipe nisu imale takav trojac naprijed pa su i dalje bile bolje od nas.

Ključ je u tome da odustanemo od igre posjeda. To je zastarjelo i masiranje lopte ništa više ne znači. Danas se svaki drugi klub u LP brani s 11 igrača i igra samo kontre.

Meni je to malo pi*kasti nogomet i razlog zašto navijam za Barcu i sl. momčadi koje imaju inicijativu u nogometu...ali očito tako i mi moramo igrat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice