Ne znači taj gol ništa. Abramović se bezveze smiješi.
Messi do kraja utakmice neće pošteno potrčat, jer nas je teren sad se pošteno prosro, a kamoli da neće njega koji se skoro zbog ničega slomio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
precka alexisa, 2 zicera cesca i sumnjiv pad inieste u 16ercu + apsolutna dominacija u svakom pogledu i gubis 1:0... nogomet :)
steta jedino sto drogba usporava igru konstatnim valjanjem po terenu, ali ocito mu se isplatilo na kraju.
a što li ga sehe, ne mogu virovat, jedan udarac na gol i eto ti...
nemamo sriće!!!
70:30
Inače odlična igra barcelone, fali taj zadnji pas/udarac i samo da uđe u gol.
Nije gotovo, gol bi bia odlican a remi jos bolji u Londonu
Ajme meni šta je Alexis danas sve promašio!!!
Šteta previše promašenih prilika, ali baš previše.... i to nam se obilo o glavu. Svaka čast Di Matteu, pokazao je onom portugalskom prevoditelju kako se može igrat bunker bez seljačkih poteza i mesarenja.

Chelseau svaka čast, a Barceloni više sreće drugi put. Jer zbilja sreće i imaju što ovo nije bila odlučujuća utakmica.
nevjerojatno, ali to je nogomet...
drugo poluvrijeme, zicer alexisa, jos jedna stativa na samom kraju i zicer busquetsa u nastavku. od chelskyja sam zapazio samo jos jedno valjanje drogbe koji je sam sebe valjda ozlijedio.
udarci 24:5 u korist barcelone.
ne bojim se uzvrata, jer je barça ocito bar 3 puta bolja.
predstoji el clasico i odlazak na -1 za realom. sezona se rjesava u sljedecih 6 dana.

Odvratna utakmica. Barca bolja, al tak to bude u nogometu bolji si pa izgubiš.
Dosta toga promašeno, ali i malo sreće falilo..ipak, čestitke plavima na pobijedi.
Suđenje mislim da je bilo korektno, ne vjerujem da itko može nać da je nekoga oštetilo, a pogotovo u korist barcelone. To mi je najdraže od svega.
Idemo sad dalje prema el clasicu.

još ovako u barceloni i super
Dosta je za*eban ovaj rezultat, jer ako primimo gol u gostima mi ćemo morat zabit 3. Valjda nećemo promašiti toliko prilika. Idemo sada po pobjedu protiv reala!
Svaka čast Chelseau, Di Matteo je sjajno posložio ekipu. Mislim da Barci fali jedan igrač ala Eto'o ili Ibrahimović za ovakve utakmice, netko visok i snažan, goal poacher. Jer kad se složi bunker od 8 igrača svaki 190cm i 85kg na nešto užem terenu gotovo je nemoguće proći. Onda treba igrati na krila, ali nitko u Barci ne može ništa napraviti u šesnaestercu kraj Terry, Cahilla, Ivanovića i ostalih.
još ovako u barceloni i super
Ne može se ovako odigrat u Barceloni, odnosno može ali sa 120% koncentriranosti.
danas je trebalo biti bar 3 razlike za barçu, stoga ce sigurno chelsky dobiti zasluzenu porciju sljedeci tjedan.
prije toga vec rutinirano samaranje reala u subotu.
sad ovi realovci koji apsolutno obozavaju zalaziti ovamo mogu slobodno dijeliti TD... nije ni njima lako u zivotu.
danas je trebalo biti bar 3 razlike za barçu, stoga ce sigurno chelsky dobiti zasluzenu porciju sljedeci tjedan.
sad ovi realovci koji apsolutno obozavaju zalaziti ovamo mogu slobodno dijeliti TD... nije ni njima lako u zivotu.
A vidim "chelsky" je dobio i veceras porciju preme tvojim prethodnim postovima pa sad kad nisu, dobit ce u sljedecoj a sta ako ne dobiju u sljedecoj?
Sta onda ce sljedece godine ha?
A vidim "chelsky" je dobio i veceras porciju preme tvojim prethodnim postovima pa sad kad nisu, dobit ce u sljedecoj a sta ako ne dobiju u sljedecoj?
i retardiranim slijepcima je jasno da su veceras zasluzili bar tricu u mrezi.
a ti vidim jos nisi naucio kako me ignorirati? ajmo TD i na spavanje.
Zašto si ti sada tu došao???
Barem ne spominjemo suce svaki put kada izgubimo. (*khm*jučerašnja tekma*khm*)

Napisao sam u drugoj temi al i ovdje cu.
Cestitke na super odigranoj tekmi Barca puno bolja za 2 klase su bili bolji falilo malo sportske srece ali jbga
Sudenje bez greske,i jos jedna pohvala odredenim igracima Barce niti jedna simulacija faula jel mi vjerujete da sam ostao puf na to nisam mogo vjerovat da oni mogu igrati i ovako muski, respect,nadam se da ce se tako nastaviti i u buducnosti.
90 minuta za messia da zabije prvi gol chelsea gl
Zašto si ti sada tu došao???
Barem ne spominjemo suce svaki put kada izgubimo. (*khm*jučerašnja tekma*khm*)
LOL, sudci su ove sezone bili krivi za sve vase neuspjehe i gubitke, i sad ovo kazes. A mi smo samo ukazali na greske sudaca, nitko nije rekao da smo niti zakinuti niti ista.
Daj probajte bar malo bolje sagledati situaciju, bili ste bolji, ali ovakvo podcjenjivanje je nepotrebno. Da vam se nebi desilo sta se sada desilo.
Vidimo se za 3 dana, i tad nek bolji pobijedi.

LOL, sudci su ove sezone bili krivi za sve vase neuspjehe i gubitke, i sad ovo kazes. A mi smo samo ukazali na greske sudaca, nitko nije rekao da smo niti zakinuti niti ista.
Daj probajte bar malo bolje sagledati situaciju, bili ste bolji, ali ovakvo podcjenjivanje je nepotrebno. Da vam se nebi desilo sta se sada desilo.
Vidimo se za 3 dana, i tad nek bolji pobijedi.
lol @ "sudci"
pep nakon utakmice:
Guardiola: "Deserved more? Result is what it is, you've to congratulate Chelsea. Probably our semi with most chances, but we didn't score."
Guardiola: "Second game will be similar, Chelsea with 10 men in the area, let's see if we're more inspired. It's a nice challenge."