Što je winvver.exe?

poruka: 7
|
čitano: 2.501
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Što je winvver.exe?

Kao što i ime govori, zanimam me što je taj proces. Kaspersky mi je javio da se taj program pokušava spojiti na net, pa me zanima da li je kakava virus ili je sastavni dio Windowsa. Sam proces ima baš dva slova "v" u imenu, a Windowsi su 7-mica. Proces se nalazi u mapi "c:\windows\syswow64\winvver.exe". Našao sam na netu da je winver.exe program za provjeru verzije Windowsa i da je sastavni dio njega, ali on u imenu ima jedan "v" , a ne dva kao ovaj.

16 godina
Re: Što je winvver.exe?

-normalno, tj trojanci se često nazivaju slično originalnom fileu, imaš virus (il nešto od tog smeća), rješi ga se. Što je zapravo pitanje? Google zna i takve odgovore...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
odjavljen
Što je winvver.exe?

Update-ao sam Kaspersky-a i skenirao datoteku i ne javlja da je virus. A malo sam i pogledao po netu i taj servis bi trebao biti dio Visual Studio-a. S obzirom da ju mogu izbrisati, mislim da se ne trebam brinuti, ali sam joj za svaki slučaj zabranio pristup netu. Ako i je kojim slučajem neki novi virus, vjerujem da će kroz par dana izaći novi update za Kaspersky, pa će ga onda on sam izbrisati.

Mislim da se ova tema može zaključati.

16 godina
odjavljen
Re: Što je winvver.exe?

Bolje da to provjeri više antivirusa nego jedan. VirusTotal

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
odjavljen
Što je winvver.exe?

Pogledal sam sad baš i bazu KNS od Kaspersky i piše da im je datoteka postala poznata prije više od mjesec dana, da ju je do sada prijavilo više od 1000 korisnika i da nema nikakve opasnosti. Valjda su ju onda provjerili.

Hvala svima na odgovorima.

16 godina
neaktivan
Što je winvver.exe?

Skeniraj sa MBAM-om za svaki slucaj {#}

Odsjec cu ti obe sake,pa ces da skrolas nosem :)
13 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice