Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.471
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ljudi pitam ponovo jer mi nitko nije odgovorio. Jeli Oreo update popravio RAM management, tocnije jeli ima ikakvih poboljsanja u tom polju? 

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
siljo90 kaže...

Izašao novi update. Dosta ljudi prijavljuje bolje trajanje baterije i ima security patch za ožujak.

SAMO ZA S8! INSTALACIJA PREKO ADB ILI SD KARTICE!

Update.zip from G950FXXU1CRB7 to G950FXXU1CRC7 for SD - https://cloud.mail.ru/public/CnKE/aHo1o7Rmw

Ako nemam SD karticu i nije mi rootan ne mogu nikako updateati?

13 godina
Ne smije ni bit rootan jer je ovo official. Ako nemas karticu mozes preko ADBa.
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

spojio mob na komp,rebootao u recovery,upisujem adb sideload update.zip ali baci error

loading: update.zip

error: closed

Problem je što uopće ne prepoznaje mob kada uđem u recovery

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 21:06 (ROXX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ljudi pitam ponovo jer mi nitko nije odgovorio. Jeli Oreo update popravio RAM management, tocnije jeli ima ikakvih poboljsanja u tom polju? 

Hvala

Nisam nikada ni imao problema s tim,al ja ionako držim max 10ak aplikacija u memoriji,realno ni ne koristim se sa više na dnevnoj bazi.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
13 godina
Jel imas samsungove drivere instalirane?
15 godina
Imam. Flashao sam oreo i nisam imao nikakvih problema
Preko adba sam gasio glupe notifikacije što iskaču,normalno mi prepozna uređaj

A koliko sam uspio skužiti,stvar je u kernelu koji ne dopušta usb vezu dok je mob u recoveryu

0 0 hvala 0
15 godina
ROXX kaže...
siljo90 kaže...

Izašao novi update. Dosta ljudi prijavljuje bolje trajanje baterije i ima security patch za ožujak.

SAMO ZA S8! INSTALACIJA PREKO ADB ILI SD KARTICE!

Update.zip from G950FXXU1CRB7 to G950FXXU1CRC7 for SD - https://cloud.mail.ru/public/CnKE/aHo1o7Rmw

Ako nemam SD karticu i nije mi rootan ne mogu nikako updateati?

Pa šta neće ovaj update ići normalnim, OTA putem?

Čemu žurba?

15 godina
Hoće ali ako je baterija toliko bolja zašto nebi stavio prije ota

1 0 hvala 0
15 godina
Jesi osjetio da je bolja?
Radi iste stvari sam čekao i Oreo, pa na kraju se nije ništa promijenilo s baterijom.
Bilo bi super da je to istina!
Ali čudno da Samsung produži trajanje baterije S8 i time mu produži životni vijek i zabije nož u leđa novom S9, koji je praktički isti S8.
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja na oreu imam cca 3-3,5h SOT-a uz 24h od punjenja, to mi je prosjek koristenja kad ne koristim mobitel pretjerano

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

to je malo..ja imam 5 sati do 6..

niti ocekujem neka poboljsanja u vezi baterije...prije da ce bit sve slabija...bitno mi da mobitel izdrzi od mog budenja do spavanja i to je to...da mi je baterija bitna uzeo bi mobitel tipa mate 10 pro

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DaNiTo kaže...

to je malo..ja imam 5 sati do 6..

niti ocekujem neka poboljsanja u vezi baterije...prije da ce bit sve slabija...bitno mi da mobitel izdrzi od mog budenja do spavanja i to je to...da mi je baterija bitna uzeo bi mobitel tipa mate 10 pro

Pretpostavljam da ti imaš S8+, a kolega iznad obični S8. Trebalo je razdvojiti temu na dvije u početku. :)

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

SOT je nešto što po meni nije relevantno jer ne koriste svi mobitel isto. Počevši od instaliranih aplikacija, mailova, uključene lokacije, BTa itd. Sve to utječe na trajanje baterije. Pa čak i da imamo svi iste aplikacije instalirane, opet ih ne bi isto vremenski koristili sigurno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Meni je na Oreu baterija užas, ne diram ništa, jedno te iste aplikacije, napravio i factory reset i kroz recovery i preko odina ali ni blizu Nougatu. Jedina dvojba je da li pričekat novi update ili vratit Nougat. Obično nikad ne idem na prvu reviziju nove verzije ali ovaj put napravio grešku i više nikad.

0 0 hvala 0
11 godina
Za trajanje baterije je prvenstveno najbitnija jačina signala.
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ne znam do čega je ali uglavnom ne radi dobro, prije bez problema jedan dan uz dsta jako korištenje i to na QHD rezoluciji sad katastrofa na istim postavkama na FHD, istom signalu itd. i svaki dan brinem da li ću negdje naći punjač, ako mi update ne dođe u krugu 5 dana vraćam na Nougat.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

zasto kad slikam nekad mi ne ode ta slika u galeriju moram vise puta stisnut da slika ode u galeriju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Baterija na Oreo je bila slabija za 5-10% max u odnosu na Nougat, ovim zadnjim updatom se vratila na Nougat trajanje. Zadovoljan sam baterijom, nemam prigovora. Screnshot je od sinoć, mix mobi i wifi.

Neko je pitao za RAM managment, pravi odgovor bi bio "kako kad" , nekad refresha aplikaciju nekada je ona updatovana i spremna za rad. Pošto ja jednom u mjesec dana možda obrišem sve aplikacije pa tako mi se nakupi sigurno po 30-40 ako ne i više, zna se desiti da prvih 10-15 odnosno 10ak zadnje korištenih učita kako bi to i trebalo dok naprimjer one najstarije refresha.

Dakle nije ništa drastično različito od 7.0, malo bolja situacija rekao bi.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 9:22 (Sheldon Cooper Ph.D).

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

frend mi nudi da kupim od njega s8 u super stanju, star 7mj za 3000kn ..... dali se to isplati po vama...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Da li ima teko probleme sa fejs aplikacijom? Od poslednjeg ažuriranja aplikacije(juče) mnogo dugo ulazi u samu aplikaciju i ne stižu mi obaveštenja.

1 0 hvala 0
14 godina
miksi2 kaže...

Da li ima teko probleme sa fejs aplikacijom? Od poslednjeg ažuriranja aplikacije(juče) mnogo dugo ulazi u samu aplikaciju i ne stižu mi obaveštenja.

ja nemam takvih problema ali mi se zna često desiti da kada sam u njoj da zablokira (jednostavno se zaledi) i iziđe mi iz aplikacije. Nadam se da će to kroz koju nadogradnju "popraviti"...

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Da, Facebook aplikacija je od zadnjeg azuriranja ocajna. Kako na N8 tako i na S7E. Pricekajte neki update vjerojatno ce se rijesiti.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miksi2 kaže...

Očito se i Samsung priključio akciji oko bojkotiranja fejsa

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
8 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Vi koji ste radili factory reset poslije upgradea na oreo jeste primjetili kakvu razliku ili nema potrebe da gubim vrijeme na to?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Li0nHeart kaže...

Vi koji ste radili factory reset poslije upgradea na oreo jeste primjetili kakvu razliku ili nema potrebe da gubim vrijeme na to?

Meni je baterija srednja žalost. Vraćam nougat za sad. Ne sjećam se kad sam morao 2 puta punit mob tokom dana.

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Meni je na oreu ista kao na nougatu, izmedju 6:30-7:30 sati SOT. Bez ikakvih battery saving mjera osim sto je AoD iskljucen i rezolucija je FHD+. Obicni S8, pola dana 4G, pola WiFi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 18:33 (toncek333).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pišem još jednom u vezi istog problema. Naime, kući imam wifi pojačivač (usmjerivač) signala. Svima u kući koji su u dijelu di je pojačivač mreža normalno radi osim meni na s8 i na laptopu isto (ali za laptop imam kabl pa nije kritično). Ono što sam pokušao je zaboraviti mrežu i ići se prijaviti na mjestu di sam siguran da je internet pod signalom slanim iz pojačivača, ali ne pomaže. Jednostavno se poveže i kaže da nema interneta. Jednom u 10 puta bude veze, ali nestane u roku od pola sata. Jako iritantno. Probao sam i ono povezivanje da stisnem tipku na usmjerivaču i sam se poveže, ali ništa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja 2:30 sot-a, manje od jednog dana korištenja, inače na Nougatu 5 sati SoT-a i to na QHD rezoluciji. AoD uključen, lokacija isključena, od aplikacija u pozadini rade Facebook i Messenger, Viber, WhatsApp i Gmail. Užas. Čekat ću barem još 2 updatea da dođu prije nego odem na Oreo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 19:24 (PlayMaker10).

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Iskreno, nakon factory reseta je mob još gori - sporiji i baterija se brže prazni. Već nakon samog updatea mi se učinilo da se usporio,  pa hajde da to riješim fc-om, no čak je szvar i gora. Nadam se nekom VRLO skorom updateu da to riješi i vrati barem na razinu Nougata.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice