Gdje kupiti ovaj adapter?

poruka: 16
|
čitano: 5.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ako netko zna kak se zove ovaj adapter što konvertira u usb? http://images.amazon.com/images/P/B00000JDFT.01.DTLS.LZZZZZZZ.gif

Imam takav joystick pa mi zato treba!

I gdje to kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gdje kupiti ovaj adapter?
Robi959 kaže...

Ako netko zna kak se zove ovaj adapter što konvertira u usb? http://images.amazon.com/images/P/B00000JDFT.01.DTLS.LZZZZZZZ.gif

Imam takav joystick pa mi zato treba!

I gdje to kupiti?

to je Vga to Usb konverter,cini mi se da gaima u Chipoteci.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
protjeran

Ma sumnjam da je to Vga to USB konverter jer s tim sam igrao prije igre! A sad nemam više tog utora na matičnoj!

15 godina
neaktivan

to je VGA to USB konverter jel nevidis ti dobro ili sta??

...it's only business...
15 godina
neaktivan

a nije to mozda onaj pra pra stari utor sto je bilo za miseve i tipkovnice nekad? sigurno je to :P al neznam kako se zove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je utor za stare AGP naticne,koji se koristio za Joystike i volane,a to je Vga to usb kabel.to sam i ja sebio bio trazio.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moguce je naci na eBay-u

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a gle ipak je Vga to USB konverter.Namigiva.Za novce koliko kosta taj konverter prodas taj stari joystik i kupis novi sa usb prikljuckom.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Ajme ljudi kakav VGA? VGA je za prijenos slike! Vidite vi kolko to pinova ima..

To je tzv. Game port connector. Ima USB - Game port na ebay-u.

Kod nas nisam našao.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

6 0 hvala 0
17 godina
Gman kaže...

a gle ipak je Vga to USB konverter.Namigiva.Za novce koliko kosta taj konverter prodas taj stari joystik i kupis novi sa usb prikljuckom.

Pa dobro, daj odbij s tim forsiranjem VGA to USB konvertera...

To je gameport to USB konverter, ne mogu naći kod nas ništa takve vrste, ali ti se niti ne isplati - radije nabavi neku staru zvučnu karticu s gameport konektorom ili novi joystick.

Inače, već postoje bar dvije teme s ovim problemom: tema1, tema2.

Alternativa je da napraviš sam (ako nemaš Vistu, prema electricovom postu) Smijeh

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:37 (Veliki Brat).
16 godina
protjeran

vidjet ću ovo uradi sam! :D A ipak i ovo uradi sam je zahtjevno probat ću negdje kupiti taj konverter!

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:40 (Robi959).
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Gman kaže...

Pa dobro, daj odbij s tim forsiranjem VGA to USB konvertera...

To je gameport to USB konverter, ne mogu naći kod nas ništa takve vrste, ali ti se niti ne isplati - radije nabavi neku staru zvučnu karticu s gameport konektorom ili novi joystick.

Inače, već postoje bar dvije teme s ovim problemom: tema1, tema2.

Alternativa je da napraviš sam (ako nemaš Vistu, prema electricovom postu) Smijeh

u mene je Geniusova zvucna sa tim portom i nece da ga prepozna,probavao sam dva volana i nista pa sam odustao i uzeo novi volan.

16 godina
odjavljen

To je USB -> Gameport konvertor. Većina današnjih matičnih ploča ima taj konektor, ali samo interni header za spajanje, pa se može naknadno dodati. Tvoja nema, ako se radi o ploči koja je navedena pod moje računalo. Mislim da ti je najjeftinija varijanta ako se radi o joysticku koji je stvarno dobar, kupiti PCI zvučnu koja na sebi ima gameport. Većina PCI zvučnih ima gameport, ali obavezno gledaj specifikaciju, a ne samo sliku jer na tom portu je MIDI sučelje i gameport, pa ako ima konektor ne znaći nužno i da podržava joystick.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo malo ja kopo po ladici i našo staru zvučnu s game portom...

Eh, da si iz zagreba odmah bi ti je dao..

Malo je prašnjava, lol Malo je prašnjava, lol
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina

-ovisno o proizvođaču (driver) i verziji windowsa, nema smisla ići na game port, jer neke kombinacije jednostavno nema... u win7 je 'nestao' game port (za neke ...), uz probleme oko kalibracije ako radi.

-ako se već nešto kupujue onda je logičnije uzeti USB joystick.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovako, imaš u e-kupi trgovini, od proizvođača sweex, uz njega dobiješ i drivere, 98,200,xp,vista...instaliraš odabereš port i udri po joysticku, provjereno radi kabel a dali će podržavati i tvoj joystick, neznam, kod mene šljaka, i da, ono najvažnije, cijena prava sitnica...120 kunića (ne onih što skaču po livadi) :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice