Preporuka servera

poruka: 4
|
čitano: 1.615
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuka servera

Moze preporuka dobrog dedicated servera za stranicu u wordpressu koja dnevno ima oko 100 000 posjeta (cesto po 1000 - 2000 aktivnih konekcija).

Trenutno sam na Hetznerovom EX40 i nisam zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka servera

Takav stroj, uz adekvatni caching mehanizam bi trebao do izdurati bez problema. 

Definiraj "nisam zadovoljan" :)

http://www.winblogs.net
13 godina
Re: Preporuka servera
RealMadrid4Ever kaže...

Moze preporuka dobrog dedicated servera za stranicu u wordpressu koja dnevno ima oko 100 000 posjeta (cesto po 1000 - 2000 aktivnih konekcija).

Trenutno sam na Hetznerovom EX40 i nisam zadovoljan.

EX40 bi to trebao progutati bez beda, mislim da je prije stvar konfiguracije (softver) nego nedostatka resursa na ex40. Uvijek mozes probati za 25E mjesecno uzeti Flexi pack i SSD na Hetzneru i migrirati datu sa HDD na SSD.

Jesi uopce pratio zauzece resursa? I da li mozes konkretizirati kako ti se manifestira taj dio s kojim nisi zadovoljan?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
Preporuka servera

Malo sam bio odsutan pa nisam odgovorio, evo recimo mjesec dana server vrti bez problema portal koji dnevno ima cc 150 000 posjeta. Da bi vec dva dana posjeta portalu postala gotovo nemoguca. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice