Molim pomoč za wordpress teme

poruka: 4
|
čitano: 938
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Molim pomoč za wordpress teme

Bok, tražim wordpress temu i nikako nemogu naći ono što mi treba.

Treba biti responzivnog dizajna, mora biti od ruba do ruba, mora imati floating meni na vrhu stranice (dakle da se pomiče sa scrollanjem dolje), mora imati back to top gumb i nesmije imati meni sa strane.

I još kao ključni parametar, stranica mora biti jednostavnog dizajna pošto je informativnog/edukacijskog tipa.

Bio bi stvarno zahvalan ako bi mi neko pomogo pronači ovakvu temu, može biti i premium jer nije problem platiti stranicu.

Patim se već 2 tj da nađem ovakav template i nemrem.

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Molim pomoč za wordpress teme
Malijozo kaže...

Bok, tražim wordpress temu i nikako nemogu naći ono što mi treba.

Treba biti responzivnog dizajna, mora biti od ruba do ruba, mora imati floating meni na vrhu stranice (dakle da se pomiče sa scrollanjem dolje), mora imati back to top gumb i nesmije imati meni sa strane.

I još kao ključni parametar, stranica mora biti jednostavnog dizajna pošto je informativnog/edukacijskog tipa.

Bio bi stvarno zahvalan ako bi mi neko pomogo pronači ovakvu temu, može biti i premium jer nije problem platiti stranicu.

Patim se već 2 tj da nađem ovakav template i nemrem.

LP

Dakle trebaš temu za neki "single pager" site. Savjet su ti slijedeće premium teme (Themeforest je mjesto gdje se traži)

Be Theme

Flatsome

Enfold

S ovima sam radio i imaju mogućnosti koje trebaš + imaju visual page editor što će ti dosta pomoći oko buildanja naslovnice ;)

My website: https://idzan.com.hr
9 godina
neaktivan

Bok, hvala na brzom odgovoru, ali ne tream single pager. Pošto je stranica sa dosta texta, odnosno primjera koji su raspoređeni u kategorije trebao bi mi tamplate koji može sadržavati veliku količinu podataka i idalje biti pregledan i organiziran.

8 godina
neaktivan

Probaj naci nekog ko ce ti odraditi WP temu po zelji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice