Lokacija hostanja

poruka: 6
|
čitano: 1.416
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lokacija hostanja

Želim napraviti stranicu kojoj se ciljana skupina posjetitelja nalazi u EU.Zanima me da li lokacija hostinga utječe na rezultate Google pretraživanja, odnosno da li mi je bolje uzeti hosting u Njemačkoj ili kod nas?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lokacija hostanja
Hrvoje001 kaže...

Želim napraviti stranicu kojoj se ciljana skupina posjetitelja nalazi u EU.Zanima me da li lokacija hostinga utječe na rezultate Google pretraživanja, odnosno da li mi je bolje uzeti hosting u Njemačkoj ili kod nas?

Svejedno je gdje u Evropi, samo nemoj  na drugom kontinentu (USA) zbog latencije...

14 godina
neaktivan
Eol kaže...
Hrvoje001 kaže...

Svejedno je gdje u Evropi, samo nemoj  na drugom kontinentu (USA) zbog latencije...

Zar lokacija ne utječe na Google pretraživanje?

15 godina
Hrvoje001 kaže...

Lokacija servera ne utječe više ako pravilno postaviš geotargeting u Webmaster Tools.

Nego, zar je moguće da je kod nekog našeg hostera povoljnije nego u Njemačkoj?

14 godina
neaktivan
Eol kaže...
Hrvoje001 kaže...

Lokacija servera ne utječe više ako pravilno postaviš geotargeting u Webmaster Tools.

Nego, zar je moguće da je kod nekog našeg hostera povoljnije nego u Njemačkoj?

Nije jeftinije, ali nije ni toliko skuplje.S druge strane kod nas znam pouzdanu firmu s dobrom podrškom, a kad sam googlao o nekim stranim siteovima vidio sam dosta negativnih komentara.

15 godina
Hrvoje001 kaže...

Nije jeftinije, ali nije ni toliko skuplje.S druge strane kod nas znam pouzdanu firmu s dobrom podrškom, a kad sam googlao o nekim stranim siteovima vidio sam dosta negativnih komentara.

Ok, i ja znam za Plus... {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice