WinX DVD Ripper

poruka: 3
|
čitano: 950
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WinX DVD Ripper

Imam problem u vezi ovog programa.

Kada kliknem na gumb DVD Disc mogu kliknuti samo na E disk i na F disk, a pošto ja imam sve na D disku ne mogu ništa raditi na tom programu.

Može li mi neko reći kako da riješim ovaj problem?*

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WinX DVD Ripper

Ovaj problem znam riješiti, ali sumnjam da je još aktualno. {#}

Međutim, imam jedan drugi problem s tim programom (aktualna verzija), pa molim ako netko zna:

Želim pretvoriti u neki "računalni format" jedan svoj DVD s tri filmića, točnije prvi od tri filmića na DVD-u. Kliknem samo njega i iz svega zaključim da će pretvarati samo njega (točan "end time", točan "duration"...), međutim - kad dođa do trenutka kad bi trebalo biti "end time", on produži dalje i stavlja u isti file sva tri filmića. Pritom je cijelo vrijeme progress bar na 99%.

Zna li netko u čemu je štos?

Ili možda možete preporučiti neki drugi program koji to zna kako spada napraviti? (Po mogućnosti freeware.)

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WinX DVD Ripper

Čini se da nitko nema iskustva s ovim programom, pa da još malo razgovaram sam sa sobom:

Uglavnom, riješio sam i gore spomenut problem.

Sad još samo da shvatim zašto mi u pretvorbi dramatično pada kvaliteta slike, tako da se na mjestima gdje su pokreti javljaju sitne vertikalne bijele crte... Možda bi trebalo podići "video quality" s defaultnih 1800 Kbps, ali nemam pojma što bi tu bila normalna vrijednost. {#}

Anybody?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice