Thunderbird problem

poruka: 10
|
čitano: 5.768
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Thunderbird problem passwor username

Pozz svima...imam problem kod thunderbirda. Nece mi acceptat account. Imam 2 gmail accounta i do sada je bilo sve ok

al kaze da mi se ne slazu username ili password. Probao sam u moziili i tamo radi sve mogu se logirat.

Zna neko zasto nece prihvatit moje podtake? 100 % znam da su tocni. Prije nisam imo tih problema. Uvijek sam instaliro i

sve je bilo ok. AKo neko zna pisite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thunderbird problem

meni isto nije htjelo ne znam stvarno sta sam napravio prcko sam po sslu i tim vezama pa mi je nakraju prihvatilo.

ali ja imam jedan drugi  problem zna neko zas nemogu slat sa freemail racuna ovo je error koji mi javlja  An error occurred sending mail: The mail server sent an incorrect greeting:  * OK Centrum.cz IMAP4rev1 balIMap server ready.

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thunderbird problem

Kako u thunderbirdu sakriti inbox i send poruke prije ukucavanja passworda?? Ovako samo uprem cancel kad se unosi password i sve se poruke mogu citati.....

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Thunderbird problem passwor username
pancurak kaže...

Pozz svima...imam problem kod thunderbirda. Nece mi acceptat account. Imam 2 gmail accounta i do sada je bilo sve ok

al kaze da mi se ne slazu username ili password. Probao sam u moziili i tamo radi sve mogu se logirat.

Zna neko zasto nece prihvatit moje podtake? 100 % znam da su tocni. Prije nisam imo tih problema. Uvijek sam instaliro i

sve je bilo ok. AKo neko zna pisite.

provjeri postavke POP i SMTP protokola

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
15 godina
neaktivan
Thunderbird problem

Pozdrav svima,zanima me dali se može promjeniti jezik u thunderbirdu da bude hrvatski, i kako,hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thunderbird problem

skinul ga na hrvatskom prije koji dan,hvala na trudu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thunderbird problem

Thunderbird nažalost ne želi slati mail sa Aol računa povezanog IMAP-om.
Iako znam da većina ne koristi Aol mail zanima me ima li netko rješenje koje bi omogućilo normalan rad IMAP-a (POP radi sasvim normalno).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Thunderbird problem

Pozdrav, zašto mi ne rade linkovi iz mail poruka, vjerojatno sam nešto deaktivirao u toolsima ali ne znam što?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 13:26 (Zaccos).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Thunderbird problem

Rješeno, treba označiti u browseru koji je defoult

13 godina
Thunderbird problem

Zna li tko kako se postavi Thunderbird da radi sa bnet-ovim outgoing mail serverom?

Normalno primam mailove (na svojoj domeni, POP3 server), ali ne mogu ništa slati (ne prolazi autentifikacija). Koji se podaci koriste za pristup smtp.xnet.hr serveru?

Imam instaliran Bitdefender, možda on radi probleme?

Zanimljiva je stvar da ako pustim Thunderbird da sam pronađe servere po korisničkom imenu i šifri sve radi - postavi IMAP i SMTP na lin-b15.infonet.hr server (tu se hosta domena).

Na slici sam izbrisao privatne (mislim i nebitne) podatke. Samo da napomenem, sve radi normalno u Outlooku samo što on ne traži portove, autenfikacijske metode i slično.

EDIT: Isprobano na Outlooku 2010, radi sve normalno. Očito je nešto sa Thunderbirdom.

EDIT2: Čini se da je riješeno nakon nekih valjda pedesetak kombinacija portova, autentifikacijskih metoda i ostalih stvari...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 1:02 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice