''sleep'' problem

poruka: 8
|
čitano: 1.941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
''sleep'' problem

a ovako imam jedno pitanje tj.. problem

kad prek noci idem spavat komp stavljam na sleep

a ujutro kad  se probudim i pokrenem ga... cekam nekih 2-5 min da mi se na ekranu pokrene slika i da mogu normalno radit

a na starijem kompu cim bi ga pokrenuo odmah bi se upalilo sve

moze neko objasniti u cem je problem i kako ga rijesiti??

hvala

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
''sleep'' problem

dajte netko barem?? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
''sleep'' problem

moze lock posto niko nema nikakve ideje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ''sleep'' problem
komp ti je možda pretrpan svim i svačim, sigurno imaš i koji virus, a možda i ostavljaš puno otvorenih programa pa mu treba da se opet digne i pokrene sve to, druga stvar je koliko imaš rama na tom kompu...

p.s. moj savjet je da gasiš komp, kada ga ne koristiš, em ćeš si smanjit potrošnju struje, em ćeš olakšat malo stroju rad
Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
16 godina
neaktivan

ma tek su novostavljeni windowsi nema se kaj gore nakupit jer jedva da idem na net

iam 4gb ddr3 rama 1333MHz, iako posto su 32-bitni windowsi samo prepoznaje 3.25GB

komp nevjerujem nije uopce natrpan toliko imam dost igrica gore al nebi reko da je radi toga...

a kad stavljam komp na sleep sve nepotrebno pogasim... gori samo catalyst control centre i to je to

16 godina
protjeran
Scrappy kaže...

ma tek su novostavljeni windowsi nema se kaj gore nakupit jer jedva da idem na net

iam 4gb ddr3 rama 1333MHz, iako posto su 32-bitni windowsi samo prepoznaje 3.25GB

komp nevjerujem nije uopce natrpan toliko imam dost igrica gore al nebi reko da je radi toga...

a kad stavljam komp na sleep sve nepotrebno pogasim... gori samo catalyst control centre i to je to

ako nis neskidas po noci sa neta nevidim razlog da ga drzis upaljenog cijelu noc..na kojem principu uopce radi taj sleep?ja to nisam nikad koristio nit sam vidio neke svrhe..

15 godina
neaktivan
''sleep'' problem

ok onda nije do toga, probaj ga stavit na par min u sleep pa onda vidi koliko će se brzo dić...

i stvarno bolje ga gasi =)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
superjasko kaže...

ok onda nije do toga, probaj ga stavit na par min u sleep pa onda vidi koliko će se brzo dić...

i stvarno bolje ga gasi =)

Nemoj ga preko noci ostavljat u sleep-u,nema potrebe!

Ujutro kada se probudis upali komp i dok pospremiš krevet komp ce se uplit...Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice