Sleep problem

poruka: 6
|
čitano: 3.117
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sleep problem

..imam problem sa ulaskon u sleep mode..imao sam matićnu ASUS P5ND2 SE i na XP windowsima je radio, a kasnije na 7 nije nego nakon što sam flashao BIOS sa nove verzije na staru pa sa stare na novu verziju mogao je ući u sleep mode..(sad neznam dal je to do BIOSA ili ne)...sad imam ASUS P5KPL AM IN/ROME/SI i isto taj problem(pritisnem sleep-slika se gasi na 5-10 sekundi i opet se pali...?????

Dali ko zna dal treba di u BIOSU promijeniti postavke???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sleep problem
Zapla kaže...

..imam problem sa ulaskon u sleep mode..imao sam matićnu ASUS P5ND2 SE i na XP windowsima je radio, a kasnije na 7 nije nego nakon što sam flashao BIOS sa nove verzije na staru pa sa stare na novu verziju mogao je ući u sleep mode..(sad neznam dal je to do BIOSA ili ne)...sad imam ASUS P5KPL AM IN/ROME/SI i isto taj problem(pritisnem sleep-slika se gasi na 5-10 sekundi i opet se pali...?????

probaj stavit sleep (suspend) mode: S3

TiONiO
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Zapla kaže...

probaj stavit sleep (suspend) mode: S3

jesam i opet isto..??

Zapla
16 godina
Sleep problem

ha..probaj ic u CONTROL PANEL->POWER OPTIONS i probaj stavit na POWER SAVER
evo, napravio sam ti i skreenšut:

TiONiO

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sleep problem

U Device Manageru nadji misa i tastaturu, uradi sledece na oba uredjaja.

Dupli klik i na tabu power management / ili advanced (zavisi od hardvera i drivera) imas opciju da pokrenes kompjuter sa tim uredjajem kada je PC uspavan.

Znaci iskljuci tu opciju i klikni OK.

To isto ponovi i na drugom uredjaju. Nema veze redoslijed, tj. mozes prvo to uraditi na misu pa onda na tastaturi.

Najvjerovatnije imas laserski mis??? Kod mene je bio taj problem sa Geniusom 523 Laser misem.

POZ

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 16:25 (zoljac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
zoljac kaže...

U Device Manageru nadji misa i tastaturu, uradi sledece na oba uredjaja.

Dupli klik i na tabu power management / ili advanced (zavisi od hardvera i drivera) imas opciju da pokrenes kompjuter sa tim uredjajem kada je PC uspavan.

Znaci iskljuci tu opciju i klikni OK.

To isto ponovi i na drugom uredjaju. Nema veze redoslijed, tj. mozes prvo to uraditi na misu pa onda na tastaturi.

Najvjerovatnije imas laserski mis??? Kod mene je bio taj problem sa Geniusom 523 Laser misem.

POZ

bravo care..... tu je bio problem..isključio sam miš i sad radi...hvala i na prošlom postu ua S3 .....hvala drugovi

Zapla
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice