Program kojem ne mogu nista

poruka: 6
|
čitano: 1.832
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
imam problem koji ne mogu rijesiti

prije 20-ak dana skinio sam superstarracing ((jedna jednostavna igra za internet)) i nije mi bas htio raditi a davno prije je......a ja sam neki veliki "haker" pa sam bezze pritisnio na desni misa i tamo je bilo patch and run vista executable i pritisnem ja to i nista.........nakon par dana mi je palo na pamet da to obrisem ali ne mogu.....i sad sam skinuo program za pracenje internet potrosnje "bitmeter"....i instaliram ja to i deinstaliram a sad i njega ne mogu obrisat pise da se ne moze obrisat zato sto ga koristi neki drugi program ili osoba...................jedan prijatelj mi je rekao da probam safe mode pa da ga obrisem ali ne moze.....a comp mi opasno steka i nece da se upali po par minuta bezze pritiscem po tipkovnici da ga upalim..............ako netko zna molim pomoc ((ako moze malo bolje objasnit jer ja nisam neki "comp. znalac" hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:04 (taliban112).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: imam problem koji ne mogu rijesiti
taliban112 kaže...

prije 20-ak dana skinio sam superstarracing ((jedna jednostavna igra za internet)) i nije mi bas htio raditi a davno prije je......a ja sam neki veliki "haker" pa sam bezze pritisnio na desni misa i tamo je bilo patch and run vista executable i pritisnem ja to i nista.........nakon par dana mi je palo na pamet da to obrisem ali ne mogu.....i sad sam skinuo program za pracenje internet potrosnje "bitmeter"....i instaliram ja to i deinstaliram a sad i njega ne mogu obrisat pise da se ne moze obrisat zato sto ga koristi neki drugi program ili osoba...................jedan prijatelj mi je rekao da probam safe mode pa da ga obrisem ali ne moze.....a comp mi opasno steka i nece da se upali po par minuta bezze pritiscem po tipkovnici da ga upalim..............ako netko zna molim pomoc ((ako moze malo bolje objasnit jer ja nisam neki "comp. znalac" hvala unaprijed

Kao prvo ovo što si napisao dosta je zbrkano i nejasno. Malo brišeš, malo instaliraš pa deinstaliraš. Znači puno detaljnije i po redu opiši probleme koji te muče. 

16 godina
neaktivan

izađi iz svih programa pa onda probaj deinstalirat, ako ne pomaže onda system rystore

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:12 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesil probao Your Uninstaller i Unlocker.

A mozes i ovako.

odes u C drive ili onaj gdje si instalirao nadjes ga i desni klik delete :p tako sam ja izbrisao lazni anti virus koji trazi pare da ga izbrises :p

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesil probao Your Uninstaller i Unlocker.

A mozes i ovako.

odes u C drive ili onaj gdje si instalirao nadjes taj program  i desni klik delete :p tako sam ja izbrisao lazni anti virus koji trazi pare da ga izbrises :p

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:17 (GamerMaster2041).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: imam problem koji ne mogu rijesiti
taliban112 kaže...

Znam da zvuči smiješno, ali da li si skenirao komp antivirus/antispyware programom?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice