Problem sa windows 7

poruka: 11
|
čitano: 5.703
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa windows 7

Pozdrav svima imam mali problem komp mi ide stalno na standby nakon 30 min imam windows 7, kada nešto skidam sa rapidsharea ili torrenta komp mi se ugasi skidanje završi mogu li nekako narediti da se ne gasi i da ne ide na standby.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa windows 7

odi na control panel - power options -preffered plans -balanced-change plan settings -turn off display stavi na never i put computer to sleep never to je da ti kad se komp ne koristi da ti se hard i komp nikada ne stavljaju u sleep mode ... mozes si samo stavit screensaver da ak neces dda ti bude cijelo vrijeme bude upaljen a to ak oces ides na desktopu kliknes desni klik i ides na personalize prikazat ce ti se ekran sa temama uglavnom ides na screen saver i odaberes u minutama kolko zelis da ti monitor bude aktivan i izaberes si koji screensaver zelis kada to sve odabares kliknes na sava changes i to je to ... nadam se da sam pomogo

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa windows 7
geek_boy1 kaže...

odi na control panel - power options -preffered plans -balanced-change plan settings -turn off display stavi na never i put computer to sleep never to je da ti kad se komp ne koristi da ti se hard i komp nikada ne stavljaju u sleep mode ... mozes si samo stavit screensaver da ak neces dda ti bude cijelo vrijeme bude upaljen a to ak oces ides na desktopu kliknes desni klik i ides na personalize prikazat ce ti se ekran sa temama uglavnom ides na screen saver i odaberes u minutama kolko zelis da ti monitor bude aktivan i izaberes si koji screensaver zelis kada to sve odabares kliknes na sava changes i to je to ... nadam se da sam pomogo

Hvala puno si mi pomogao!!!

15 godina
neaktivan
Problem sa windows 7

e ovako... imam win 7, (beta verziju) i neradi mi zvucna na 5.1 ... postoji kakvo efikasno rjesenje za to?

-dado-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danijel_19_1 kaže...

e ovako... imam win 7, (beta verziju) i neradi mi zvucna na 5.1 ... postoji kakvo efikasno rjesenje za to?

mozda da instaliras drivere za zvucnu, i da namjestis u opcijama od drivera da ti radi na sorround, a ne na stereo

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
Problem sa windows 7

nemam pojima dal sam pogodio temu, al dobri ljudi slusajte moj problem:

U windowsu 7 vise nema izlaz za slusalice tj imam isti izlaz kao i zvucnici : pogledaj slike !! ??

Na visti je sve radilo bez problema, sluske sam ubacio u crni ulaz (ili izlaz  :)) a sad taj crni ne radi.

Sluske rade kad ih ustekam u zelieni ulaz?? tj tamo di su namjenjeni zvucnici.

Na Visti je bio onaj manager realtek di si ti mogao mjenjati i postavljati al sad?

Neznam dal to ima veze al sluske su s mikrofonom! help!

ovako to izgleda za zvucnike ovako to izgleda za zvucnike
zeleni ulaz?? front ?? al ja nemam front zeleni ulaz?? front ?? al ja nemam front
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa windows 7

zar niko nece pomoci starom drugu, imam malo djete, smeta mu buka, ne mogu igrat cod4 mw2 help

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa windows 7

niko ne zeli da pomogne???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa windows 7

jel zna netko kako igrati na win7 starije igre, one koje su izasle za vrijeme xp-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bug_fan kaže...

jel zna netko kako igrati na win7 starije igre, one koje su izasle za vrijeme xp-a

Pa zavisi kako koje. Kod mene su radile sve igre koje sam igrao i ranijih godina za vrijeme XP-a(od 2002 - 2006). Neke starije moras pokretati i u Compatibility modu.

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 20:40 (BLOGERX4).
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

zar niko nece pomoci starom drugu, imam malo djete, smeta mu buka, ne mogu igrat cod4 mw2 help

hh ajde pomucu zbog klinca...:)

Koja ti je zvucna?

1. Pa samo ustekaj sluske :)

2. Prvi put cujem za crni osim ako nemas 5.1 

3. i po meni najbolja solucija je da odes u prodavnicu/ducan i kupis sebi ovo(kao ja) i to ti kosta kod nas 6 kuna:S

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice