- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi skenirao racunalo (Brzi skan)?
- Nije od lošega da proskeniraš s ovime, MalwareBytes antimalware free, AdwCleaner, Hitman pro.
Hvala,pokrenuo sam dubinsko čišćenje sa avastom i pronašao je 1 virus i nakon resetiranja sve normalno radi
Nadam se da je u redu da ovdje napišem ovaj post...
Dok pišem ovu poruku mučim se da ju napišem, jer mi se stalno otvaraju novi prozori od nekakvih reklama pa umjesto da sam na ovoj stranici otvori ih se na desetke... čudna situacija izbrisao sam s PC mnoge programe koji su mi bili sumnjivi no ništa ne pomaže, ne da mi se reinstalirati windowse zbog ovoga pa ako je netko imao sličnih problema neka opiše što bi moglo pomoći.
Na svakoj stranici postoje nekakve reklame koje prije nisu postojale i evo sada otvara automatski nekakve stranice gdje se propagiraju raznorazni proizvodi... Ideja?
Nadam se da je u redu da ovdje napišem ovaj post...
Dok pišem ovu poruku mučim se da ju napišem, jer mi se stalno otvaraju novi prozori od nekakvih reklama pa umjesto da sam na ovoj stranici otvori ih se na desetke... čudna situacija izbrisao sam s PC mnoge programe koji su mi bili sumnjivi no ništa ne pomaže, ne da mi se reinstalirati windowse zbog ovoga pa ako je netko imao sličnih problema neka opiše što bi moglo pomoći.
Na svakoj stranici postoje nekakve reklame koje prije nisu postojale i evo sada otvara automatski nekakve stranice gdje se propagiraju raznorazni proizvodi... Ideja?
Skini si ove programe pa pokreni jedan po jedan i napravi skeniranje PC (Quick Scan):
BTW: koji antivirusni program imas?
Pročitaj taj zadnji post od Valentina.....vrijedi i za tebe
- Probaj napravit reinstall internet preglednika.
Jesam evo sada s AdwCleaner-om i dalje ostaje isto... smiješno. Kako god, kada uhvatim malo vremena i kada još malo polude ove reklame što iskaču i otvaranje stranica samo od sebe ide sve kompletno na reinstal a trenutno je još podnošljivo. U svakom slučaju hvala vam na pokušajima.
- Probaj skinuti Kaspersky Rescue Disk 10, više info o njemu, link.
- Uglavnom, snimi ga na CD, bootaj računalo s toga CDa i pokreni skeniranje.
- ps. program se spaja (iako nisi u win) na internet i skida zadnja dostupna ažuriranja.
Reinstaliranje windowsa je bila najjednostavnija opcija :) evo sada opet sve radi kako treba ;)