Problem sa laptopom?

poruka: 7
|
čitano: 1.074
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Problem sa laptopom?

Ovako laptop je 

Lenovo PC

4GB Ram DDR3

Intel HD Grapichs [Nvidia GeForce 820m,radi se o laptopu pa iam dvije grafičke]

Intel Pentium N3540 2.16ghZ.

Laptop nije nešto pretjerano jak ali nije ni za bacit jer mi igrice rade inače u 60-80fps a sada jako fps opada

Objašnjenje? Ovako laptop je prije par dana počeo da baguje,znači radi usporeno igrice dropaju i ostalo

Ne mogu naći način za fix tako da molim vas da mi pomognete!

Hvala svima unapred.

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa laptopom?

Temperature,promjjeni termalnu pastu,očisti ga od prašine.

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom?

Pasta sigurno nije otišla odnosno prašnjava.

Očistio prašinu,temperatura 34 prikazuje mi da je ok.

15 godina

Temperature u loadu imam i3 i gt 840m ako temperatura ode do 85°C onda dropa.Ja sam vec 2 puta mjenjao pastu ali ako je nonstop u visokom loadu istekne joj rok. Za informaciju mx-4 je pasta.Evo ovako radi vec 2 dana

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.2.2018 16:45 (dreadmoore).
7 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Tempetature u loadu imam i3 i gt 840m ako temperatura ode do 85°C onda dropa.Ja sam vec 2 puta mjenjao pastu ali ako je nonstop u visokom loadu istekne joj rok. Za infoemaciju mx-4 je

Laptop meni ne huči niti išta,znači normalan je rad ali jako je usporen i na igricama je FPS otišao dole npr bio mi je u jednoj igri 100 sada je oko 60 pa na gore,desi se tu i tamo neki frejm drop.

15 godina
Problem sa laptopom?

Probaj drivere zamjeniti ili ti nesto vuce procesorsku snagu neki malwer 

AMD AntiBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-provjeri/podesi powermanagment, profil.. štednja/eco ili performanse, + napajanje uključeno..

-igre koje su nekad radile na više fpsa, možda sad traže više/jače .. ne mora biti isto nešto od jučer i danas. Requirementsi.

-dodatci, malware, update, defrag.. bezbrojne stvari možda rade i 'kradu' dio snage-resursa.. npr danas je 4gb malo za većinu igara + ovisi što sve trenutno radi + 820m je slaba vga.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice