Problem sa brisanjem programa

poruka: 7
|
čitano: 3.143
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Instalirajući microsoft ofice 2010 doslo je do greske pa sam prekinuo instaliranje.Kada sam htjeo izbrisati program iz Programs and Features tj kada sam kliknuo na uninstal pojavio se problem.Pojavio se prozor u kome pise The language of this instalation is not supported by your sistem.Molio bih pomoc ako neko zna da mi kaze kako izbisati program na ovaj ili neki drugi nacin.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja uvijek za svaku deinstalaciju koristim revo uninstaler na Advanced, a ako ni to ne pali onda jednostavno nađem mapu na disku gdje je problematičan program instaliran i obrišem unlockerom...

Oba programa su besplatna

Javi da li je pomoglo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa brisanjem programa

Hvala vam rijesio sam problem revo uninstaler je super

14 godina
neaktivan

Po ne znam koji puta ako nekome želiš zahvaliti na pomoći stisni gumb "Hvala" koji se nalazi ispod dotičnog posta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Instalirajući alcohol 120 mi se instaliralo u control panelu nešto za što ne znam što je niti kakva mu je funkcija {#} a usput pri instaliranju alcohola ili deamon toolsa mi je potrebna vječnost da se instaliraju ti programi... (zašto?)koje na kraju nisam instalirao.

No kako da izbrišem ovaj "alcohol sharing center" evo slika:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa brisanjem programa
centralizam kaže...

Instalirajući alcohol 120 mi se instaliralo u control panelu nešto za što ne znam što je niti kakva mu je funkcija

Ubuduće kod instalacije odaberi opciju custom a ne express. To što ti se instaliralo omogućuje djeljenje virtualnog pogona putem mreže. Pogledaj u Add/remove programs da li imaš Alcohol i onda klikni ne uninstall nego change (mada mislim da se Alcohol ne pojavljuje na listi programa u Control panelu).

Fino otvori folder di je instaliran Alcohol, pronađi uninstall.exe, deinstaliraj Alcohol, restartaj računalo i kod ponovne instalacije odaberi Custom i makni kvačice na nepotrebne dodatke.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 21:46 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice