Naime instalirao sam PES 2010 i sav sretan ga idem pokrenit..Tako pokrenem ja PES 2010 sa Desktopa i monitor se ugasi na jedno 3 sekunde (5 cca.) i onda se upali PES 2010 u Windowed modu..U settings mi je na Full Screen postavljeno 1024x768 reza,High detalji..Molim pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pomažite molim vas...
imaš sto miliona tema o pesu pa tamo pitaj
Probaj instalirat nove drivere za graficku.... A ako imas pirat od PES-a probaj sa drugim crack-om...
Probaj kombinaciju ALT+SPACE+X tako sam ja Pes 6 stavljao na fullscreen
Naime instalirao sam PES 2010 i sav sretan ga idem pokrenit..Tako pokrenem ja PES 2010 sa Desktopa i monitor se ugasi na jedno 3 sekunde (5 cca.) i onda se upali PES 2010 u Windowed modu..U settings mi je na Full Screen postavljeno 1024x768 reza,High detalji..Molim pomoć.
ALT+ENTER i riješena stvar. meni je tak kod nekih dx 10 naslova i ALT+ENTER uvijek riješi stvar
ALT+ENTER i riješena stvar. meni je tak kod nekih dx 10 naslova i ALT+ENTER uvijek riješi stvar
Meni ne rjesava.... samo mi se onda prozor otvori... igram igru u prozou onda.....
Rekoh ALT+SPACE+X