Ne radi function key (quick keys)

poruka: 4
|
čitano: 2.839
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

uzeo sam HP 635 A1E50EA laptop i instalirao windowse 7. Sve drajvere sam instalirao, tako i quick start drivere za funkcijsku tipku da mogu smanjivati svjetloću i povečavati, tako i zvuk. Dakle quick keys tamo na mjestu f1,f2... Niti jedan driver ne radi. I ne želi raditi funkcijska tipka. Što da radim? Jako mi je to potrebno, jer ne mogu niti ulkjučivati i isključivati wireless bez nje. 

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bump... problem nije riješen. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako je rijesen? da znaju  i drugi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne radi function key (quick keys)
Scythe kaže...

Pozdrav,

uzeo sam HP 635 A1E50EA laptop i instalirao windowse 7. Sve drajvere sam instalirao, tako i quick start drivere za funkcijsku tipku da mogu smanjivati svjetloću i povečavati, tako i zvuk. Dakle quick keys tamo na mjestu f1,f2... Niti jedan driver ne radi. I ne želi raditi funkcijska tipka. Što da radim? Jako mi je to potrebno, jer ne mogu niti ulkjučivati i isključivati wireless bez nje. 

Hvala na pomoći!

Prvo, ako ti nerade dali si pravilno skinija za sedmicu ali je važno kod bita jel postoji 32 bitna i 64 bitna. Link HP-a

Drugo, ako možeš na internet tad ovako otvori device manager i klikni tamo ako je žuti uskličnik i na njega klikni da ti windows update sam traži odgovarajući driver i nakon što instalira i trebao bi proradit nakon restarta. Obično to pomaže. 

Treće, kad si kupio laptop i malo vjerovatnost da si dobio CD/DVd driver pa obično se u njemu nalazi drivera.

EDIT: I da vidim da je datum  malo prestar i zanima me ako su riješeni svi problemi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 19:52 (Nello).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice