Kvaliteta videa na You Tube

poruka: 2
|
čitano: 1.819
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kvaliteta videa na You Tube

Imam problem sa reproduciranjem videa na You Tube-, naime na pola videa, kratki ili dugi, kvaliteta slike se drastično smanji, iako je u opcijama postavljeno na 460 kvalitete najmanje.

Početak videa započinje u navedenoj kvaliteti, ali se nakon minute mijenja u nižu kvalitetu, bez obzira na postavke playera na You Tube-u i više se nemože popravit do ponovnog učitavanja.

Probao sam u svim browersima i isto, Chrome i Firefox.

Gaming is Life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kvaliteta videa na You Tube

Pozdrav,

Možda je jednostavno problem s tvojom internetskom brzinom, koliko ti je brzina? Ako je iznad 3Mbps provjeri dal imaš možda instalirani adobe flash player sistemski plugin, ako imaš chrome će po defaultu koristiti i svoj integrirani i taj pa će biti u konfliktu. U tom slučaju trebaš jednog isključiti, preporučam taj sistemski plugin jer se ovaj chromeov integrirani automatski updatea. Isključiš ga tako da otvoriš novi tab i napišeš "chrome://plugins/" (naravno bez navodnika), u gornjem desnom kutu stisneš "Detalji" da se otvori spisak svih plugina, a zatim pronađeš "Adobe Flash Player" po kojim će biti 2 plugina. Jednom će pod lokacijom na kraju pisati "pepflashplayer.dll" - toga ostavi uključenog, a onog drugog onemogući.

Sretno {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice