ISODNE.DLL error prilikom instalacije

poruka: 11
|
čitano: 4.860
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
ISDONE.DLL error prilikom instalacije

Poštovanje svim članovima foruma.

Imam navedeni problem iz naslova teme. Prilikom instalacije igara, odmah na samom početku izbaci mi taj error... U pitanju je Windows 10 Pro operativni sistem. Pregledao sam ni sam ne znam koliko videa na YT i pokušao sve te metode međutim bezuspješno :( pa sam odlučio ovdje da se javim sa nadom da ću zajedno uz vašu pomoć uspjeti da riješim problem. Unaprijed hvala svima na izdvojenom vremenu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2023 20:43 (Mega18).

0 0 hvala 0
3 godine
Re: ISDONE.DLL error prilikom instalacije
Mega18 kaže...

Imam navedeni problem iz naslova teme. Prilikom instalacije igara, odmah na samom početku izbaci mi taj error... U pitanju je Windows 10 Pro operativni sistem. Pregledao sam ni sam ne znam koliko videa na YT i pokušao sve te metode međutim bezuspješno :( pa sam odlučio ovdje da se javim sa nadom da ću zajedno uz vašu pomoć uspjeti da riješim problem. Unaprijed hvala svima na izdvojenom vremenu :)

Već si instalirao Microsoft Visual C++ Redistributable sa microsoftovih stranica?

https://learn.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170

4 godine

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Sve sam to pokušao ali ne vrijedi...

0 0 hvala 0
3 godine
Mega18 kaže...

Sve sam to pokušao ali ne vrijedi...

Jesi li pregledao postoji li file "isdone.dll" u "System32" i/ili "SysWOW64" folderu? Kakav windows koristiš 32 ili 64bitni? Kakav je točno error?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2023 11:10 (notloB).
10 godina

Jel Pro ili Pro N? Ako je N onda ti možda fali nešto od tih stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mega18 kaže...

-to nije problem instalalcije, osa.. to je problem u koraku prije tog, tj kompresor-dekompresor.. tj zapakirani file treba raspakirati. .. i osim moguće greške-neispravnosti filea moguće je i namjerno tj često se piratigre i sl. zapakiraju recimo rarom + pass i traže novac.. ovo je možda greška a možda i s tim razlogom.

-skineš novi-drugi install, verziju.. ili dodaš traženi file (u folder gdje pokrećeš apps-exe, ne petljaj po winsys folderu nego u onom gdje skidaš-raspakiravaš igru-installer..)

.. ili probaj raspakirati nekim arhiverom kao rar-zip.. 7z (free-legalan, radi..) i tad možda preskočiš taj problem, tj ne zna se kakav je to file koji si skinuo i može biti svašta, može biti malware kojeg antivirus blokira-briše i tad će upravo nedostajati takav dio.. a forsirati-isključiti anitvirus i sl je rizik, tj možda nakon tog nećeš imati ništa... pa prije nego nastaviš gledati yt savjete i klikati, razmisli jer postoji rizik ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
7 godina
neaktivan

Koristim Win10 Pro 64-bit sistem. Izbacuje isdone.dll i unarc.dll code -12...

Evo ostaviću fotografiju u nastavku pa pogledajte. To je preuzeto sa neta ali identično tako i meni izbacuje samo za drugačije igre...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2023 15:36 (Mega17).

0 0 hvala 0
4 godine

Ili nemaš dovoljno RAM-a za unpacking, ili su ti fajlovi oštećeni, ili ti PC nije stabilan, možda problemi s memorijom ili nestabilan CPU overclock.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Što se tiče cpu jeste slabiji, i5 2500 a rama imam 16gb

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pokušao sam sa drugom verzijom OS-a i izbacuje mi ovo sa fotografije... konkretno eto htio sam da instaliram RDR2 i sad mi izbacuje to

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2023 14:36 (Mega17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice