Fraps problem

poruka: 17
|
čitano: 5.288
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fraps problem

Imam Fraps nekih po godine, cijelo vrijeme je normalno radio, registriran je...

onda ima par dana kada želim nešto snimiti, uprem hotkey i windows mi kaže da je igra koju igram prestala raditi, te sruši igra skupa sa frapsom!

pokušavao sa ga brisati i ponovo stavljati, ali ne pali, sve datoteke koje počme snimati kaka ih pokušam otvoriti budu oštećene, i svaka je točno 3,91GB velika.

Help pleaseeeeeePlač

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

Makni fraps i instaliraj neki drugi program za mjerenje fps-a

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

on uredu mjeri, pravi backmark i screenshotira, ali mi treba nešto za "kidanje" videa

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

Pogledaj dali imaš dosta mjesta na disku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

253 GB slobodno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

ima li ijeadn program osim frapsa koji zna "kidat" video?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fraps problem

Zašto mi ne snima benchmarke? Stisnem hotkey, označi FPS u zeleno, brojka nestane, nakon 30 sekundi ponovo sve i nakon igranja nema snimljenog benchmarka sa FPS? Imam najnoviju verziju 2.9.4 build 7039!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fraps problem

Evo ovako ja skinem program FRAPS , zato sto si zelim sloziti fragmovie u cod2 , pokrenem prvo FRAPS i udem u igru gore u ljevom kuti mi pise FPS (zuto) ja stisnem da mi pocne snimati i onda mi je FPS (crven) i tako snima par minuta i onda prekine Mršti se! Zasto mi prekida kada snima?? jel to tako mora na dijelove snimati ili mora snimati dok ja neprekinem???

molim sve koji znaju problem neka mi se jave na gmail: keza15bj@gmail.com , xf:keza15 ili jednostavno napisu odgovor ovdje na forumu !Smijeh

Unaprijed HVALA!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Fraps problem
leoNNN kaže...

Evo ovako ja skinem program FRAPS , zato sto si zelim sloziti fragmovie u cod2 , pokrenem prvo FRAPS i udem u igru gore u ljevom kuti mi pise FPS (zuto) ja stisnem da mi pocne snimati i onda mi je FPS (crven) i tako snima par minuta i onda prekine Mršti se! Zasto mi prekida kada snima?? jel to tako mora na dijelove snimati ili mora snimati dok ja neprekinem???

molim sve koji znaju problem neka mi se jave na gmail: keza15bj@gmail.com , xf:keza15 ili jednostavno napisu odgovor ovdje na forumu !Smijeh

Unaprijed HVALA!

jel imas opce mjesta na hdd jer snimanje preko frapsa u 4 min meni pojelo 4 GB?
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
leoNNN kaže...

Unaprijed HVALA!

Trial verzija frapsa snima samo 30 sekundi koliko se ja sjecam. Medjutim uvijek kad zavrsi tih 30 sekundi, mozes ponovo zadat naredbu da snima i tako stalno po 30 sekundi. A mozes ga i registrovati, pa ce radit.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
15 godina
neaktivan

možeš a i nemoraš se regati,ja sam našao na netu lik se regao i stavio ključ na internet,ja prepisao i radi,snimam do mile volje,samo sada imam problem,uključim fraps uđem u cod4 i pB me kika kaže da nemam neke file memory,a kad ga ugasim radi igrica normalno........pa može 1 pomoć i meni :D. E da a game cam mi neradi,kaže da isključim neki steam...šta je to pojma nemam...

16 godina
neaktivan
Fraps problem

i ja imam problema s frapsom... kad snimam video ono meni uopče neće snimiti zvuk samo snimi video bez zvuka... isprobavao sam sve i svašta u opcijama frapsa namještat ali neče da snimi zvuk i gotovo samo snimi video... evo slika

imam registrirani fraps 2.9.8 build 7777, pokušavao sam reinstal al opet neče... molim pomoć

slika 1 slika 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aky kaže...

možeš a i nemoraš se regati,ja sam našao na netu lik se regao i stavio ključ na internet,ja prepisao i radi,snimam do mile volje,samo sada imam problem,uključim fraps uđem u cod4 i pB me kika kaže da nemam neke file memory,a kad ga ugasim radi igrica normalno........pa može 1 pomoć i meni :D. E da a game cam mi neradi,kaže da isključim neki steam...šta je to pojma nemam...

PB zna često kickati zbog Frapsa ili nekog sličnog programa...

Ako hoćeš snimati sa Frapsom svoje igranje, onda ti je bolje da snimaš sa naredbom    /record    pa onda skini sebi CoD4 Player i učitaj record i onda snimaj sa Frapsom..

Ako ti Fraps samo služi za pokazivanje broja fps, onda koristi Xfire sa kojim nema tih problema.

Sa Xfireom možete isto snimati kao i sa Frapsom.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
Fraps problem

Vidim da jos nitko nije naso rjesenje! i ja sad imam taj problem, htjeo sam snimit kako vozim nfs ali nema zvuka!!!

ako je netko rijesio taj problem ili ako imate kakvu ideju kako to rijesit! pmagajteeeIzlanuo se

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fraps problem

meni snimi zvuk ali je brži nego slika O_O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fraps problem

Zašto me zeki taj fraps stalno,i na WIN XP(creative Live 5.1) i na WIN 7(Realtek ALC1200) mi zvuk žuri ili kasni sad više ni sam ne znam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kodeci!
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice