Desktop Viewer

poruka: 2
|
čitano: 389
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Desktop Viewer

Pozdrav raja!!!

Imam PC sa Win7 Pro, prijavljen na domenu, i ima omogućen RDP (remote desktop) pristup izvan lokalne mreže. Kada je korisnik logovan putem RDP protokola na ekranu tog računara mi piše "Press CTRL+ALT+DEL to log on". Kako ja sa drugog računara mogu pristupiti tom desktopu, da mogu vidjeti šta se radi na računaru. U pitanju je edukacija iz inozemstva gdje bi uposlenici gledali na projektou ili nekom drugom računaru šta se radi. Probao sam sa VNC-om ali samo dobijem "Press CTRL+ALT+DEL to log on" sliku na ekranu i ne vidim šta se radi. Imal neko nekakvu ideju kako da to napravim jer mi to treba za sutra.

Hvala unaprijed

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Desktop Viewer

Nikako. Barem ne preko RDP-a. RDP nije takav protokol i ne mogu dvije sesije biti aktivne u isto vrijeme. Ti kada pokreneš RDP sesiju, trenutni korisnik se odmah odlogira. Dok sam radio u prošloj firmi za remote asistenciju mi je bio najbolji Dameware, ali naravno, imao sam domenskoga admina pa sam mogao "pushnuti" ga na računalo koje je trebalo pregledati. Mislim da i običan user se može spojiti, ali onda korisnik "sa druge strane" treba kliknuti da se slaže sa preuzimanjem kontrole računala. Isto tako ti je i opcija tewamviewer koji bi ti radio sa time, može donekle i Mikogo ili tako neki servis sa kojim shareas svoj screen ako trebaš samo kolaboraciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 22:31 (Leryan).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice