Cudan Problem ??? (Pomoc) zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.592
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Cudan Problem ??? (Pomoc) Jako Cudan !

E , pozdrav

Imam problem sa laptopom koji sam uzeo prije 15 dana upitanju je acer aspire e15 sa win 8,1 pro 64bit ogrinalni (licenced) posto je kupljen u inostranstvu , 4GB RAM DDR3 I5 Intel 5200U 5th generacija 64bit 2,20ghz boost to 2,70Ghz , 1TB HDD Toshiba 5200Rpm.I integrirana Intel HD5500 grafika dx11,2 dx12 ready open gl 4,2 core 300Mhz Boost to 900Mhz posljednja generacija intel hd grafika tj 5-ta. I sad ja sam skidao igru repack od (rg mechanics) Metal gear solid ground zeroes i istalirao sam i igra radi perfektno ali ! , skino sam danas Wolfenstein the new order isto od (rg mechanics) i pokrenem ja instalaciju i iskljucim nepotrebne programe to pise na pocetku installacije i pise da ugasim (atnivirus-off) ali ja imam onaj samom windows defender koji ide uz Win 8,1 i nemogu ga nikako ugasiti ili izbrisati a i windows mi je orginalni.I sada dodje meni installacija do 30% i laptopu pocrni slika i smanji se rezolucija na mobilnu 640xxx i izidje samo iz installacije i ja moram da restartujem laptop i sve normalno opet ali igra se nemoze install i opet ja probaam isto dodje do 30% i opet dogodja se isto.Da nije zbog sto je OS orginalni ili je do nekog windows update ili je do drajvera grafickog od intel posto sam prekucer skinuo najnoviji drajver za intel HD5000 grapich sa intel stranice , kazem posto kada sam skidao onaj metal gear i instaliravao bio je stariji driver za grafiku ?????????? . Neznam do cega je evo sad skidam opet Mortal Kombat X od (RG mechanics) pa da probam drugu igru. Bio bi vam mnogo zahvalan na pomoci. HVALA :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 18:52 (Forumista_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Cudan Problem ??? (Pomoc) Jako Cudan !

Rasprave o piratiziranom softveru nisu dozvoljene

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice