CRC problem

poruka: 2
|
čitano: 1.653
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CRC problem

Puno pozdrava svima!

Htjeo bih postaviti sledeće pitanje, a vezano je za CRC grešku koja se pojavljivala kod moga prijatelja.

U suštini, računar je radio OK, sve je bilo u redu, instalacije igara i drugih programa su bile u redu, sve dok mu lik iz radnje nije izvršio zamjenu procesora, sa Core2Duo na Core2Quad. Posle promjene procesora, ništa drugo nije promijenjeno, a zatim se počela javljati CRC greška prilikom instalacije igara, odnosno, prilikom otpakivanja arhiviranih podataka iz RAR-a, problemi su se obično javljali pose minut i par sekundi i nije bilo bitno da li se igra nalazi na DVD-u ili HDD-u. Isprobao sam instalaciju više igara i nijedna se nije mogla instalisati, čak i ona koju sam uspjeo nije radila isparavno.

Da li mi neko može reći šta je prouzrokovalo grešku, da li je potrebno ponovno dizanje OS-a ili update-ovanje driver-a ili je problem u nečemu drugom?

Hvala na odgovoru, pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CRC problem

kada je već uzeo jači procesor, trebalo je izvidit da li mu je i napajanje dovoljno jako. CRC greške kod kopiranja ili dearhiviranja su dosta često simptom slabog napajanja, odnosno da napajanje ne može davati dovoljno struje. čije napajanje ima, i kolka mu je snaga?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice