Pozdrav,
prijatelj ima problem sa kompom. Dakle kad upali komp dode mu onaj prvi ekran od BIOSa na start up-u i kaze da nesto ne valja sa BIOSem (jucer mi je rekao sto pise, sad se ne sjecam tocno sto, kad ga dobim na mobitel napisem tu). Uglavnom, rekao sam da cu doci pogledati, kad sam ja dosao onda se nije ni pojavljivao ekran od BIOSa, vec se samo vrtio u krug - upalimo ga, ekran je crn, pa se cuje onaj zvuk sa maticne (jedan kratak bip), pa se napajanje malo jace zacuje i onda sve ispocetka identicnim redosljedom.
Odnjeli smo hard do mene da mu napravim back up za slucaj da nesto ne izgubimo dok popravljamo i stavim hard u komp (imam onaj hot swap bay na kucistu) i meni se identicna stvar pocela pojavljivati. Isto sve kao kod njega, crni ekran i stalno restartira a nikako da boota.
Jel to sada do diska, neka greska u windowsima tamo ili sto? Inace kad stavim disk preko hot swapa on ga registrira kao sekundarni disk, a ovog je kao primarnog i nije se komp mogao bootati dok ga nisam izvadio.
Prvo sam mislio izvaditi baterijicu od BIOSa da se resetira, ali nesto ocito ne valja sa diskom i sa onime sto je na njemu? Rjesenja?