Avira Scheduler not loaded

poruka: 3
|
čitano: 1.801
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avira Scheduler not loaded

Kad odem gore u izborniku Update -> Start Update izbaci mi poruku Scheduler has not been started ... ok

Kad odem u Scheduler i Insertam new job (za update) i stisnem Run this job ... izbaci mi da sheduler not loaded ..

Imam free antivirus ... kak da ga updejtam? 

Pls help.. thx !

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Avira Scheduler not loaded
rebelsy kaže...

Kad odem gore u izborniku Update -> Start Update izbaci mi poruku Scheduler has not been started ... ok

Kad odem u Scheduler i Insertam new job (za update) i stisnem Run this job ... izbaci mi da sheduler not loaded ..

Imam free antivirus ... kak da ga updejtam? 

Pls help.. thx !

Avira se Updejta automatski ne moras ti nista rucno radit tj Manual Update. Nekaj tu s njom ne stima deinstaliraj Aviru pa restartaj komp i odradi ciscenje s CCleaner. Onda ponovo instaliraj Aviru tak da sve ostavis kako je u instalaciji i na kraju izaberi Normal Startap pa javi onda kakvo je stanje.Cool

http://download.cnet.com/ccleaner/

http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 2:45 (rambox).
17 godina
neaktivan
RE: Avira Scheduler not loaded

to znači da je ugašen servis avira antivir scheduler. u start ukucaj services.msc i lupi enter. na vrhu nađi taj avira antivir scheduler i desni klik na njega pa odaberi properties, kod stratup type označi automatic pa klikni ok. možda si ga slučajno neznajući isključio, ili je to napravila neka gamad. da to spriječiš idi u avira antivir control center. klikni gore na configuration. stavi kvačicu lijevo na expert mode. pod general označi security i desno stavi kvačice kod protect processes from unwanted termination i protect files and registry bla bla. klikni ok. u glavnom prozoru odaberi administration - scheduler i stavi kvačicu na daily update. možda će biti potreban restart kompa da se sve ove postevke primijene...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice