Avast update nejasnoća

poruka: 5
|
čitano: 2.224
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Avast update nejasnoća

upravo sam napravio update avasta na novu verziju i sve je proteklo u redu, jedino kada sam otvorio summary dole mi izbacilo poruku 404 - Not found. jel i kod drugih koji rabe avast isti slučaj?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Avast update nejasnoća

tu ti reklama bude da kupis...ne zali se..sve je ok :D

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Avast update nejasnoća
da mora da je do njih, do sada je bila reklama na tom mjestu imaš pravo. inače ne rabim avast tj. ne skeniram s njim pa se i ne sjećam šta je bilo na tom mjestu. av mi služi samo za real time zaštitu, (quick) scan naravim s mbam povremeno.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
karakteran kaže...

kada sam otvorio summary dole mi izbacilo poruku 404 - Not found. jel i kod drugih koji rabe avast isti slučaj?

http://forum.avast.com/index.php?topic=77867.0

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
protjeran

hvala deadman mora da je do njihovog servera. kažu da je popravljeno :(

edit: popravljeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 12:54 (karakteran).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice