Možete li mi objasniti kako da napravim defrag. diska preko ovog programa,i da malo ubrzam pc.Usporio mi se dosta pc, koristim x64 win7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Defragmentiraj putem alata od Windowsa. Na windowsima 7 alternativni programi ne defragmentiraju nešto bolje nego alat ugrađen u same Windowse.
...a kaj će ti program koji ionako već imaš u računalu, bolje ili gore, sasvim nevažno...
Možete li mi objasniti kako da napravim defrag. diska preko ovog programa,i da malo ubrzam pc.Usporio mi se dosta pc, koristim x64 win7.
Označi particiju i odi na Defrag.
- ako se usporio pogledaj programe koji ti rade u pozadini, očisti ga sa ccleanerom.
...a kaj će ti program koji ionako već imaš u računalu, bolje ili gore, sasvim nevažno...
Taj program sam instaliro zato što je 100 puta brži nego ovaj u windowsima.
...kakva korist od brzine ako ga ne znaš niti pokrenut...
...kakva korist od brzine ako ga ne znaš niti pokrenut...
možda bi znao da mu netko odgovori umjesto kaj se pravite pametni
A odgovor nemože bit jednostavniji,
1.otvori auslogic,
2.stisni "one-button checkup",
3."start" i program će skenirat komp na brzinu, poslje skeniranja stisni "fix now" i čekaj da program očisti registry, oćisti disc i defragmantira.
A ako samo želiš defragmantirat na početnoj stranici stisni "disc defrag"
nicnino hvala puno,potrudio si se objasnit, samo me jos zanima jedna stvar: Kad odem u tom programu pod opciju Sistem Health izbaci mi da je nasao 428 junk files, dali to mogu obrisati i kako? i gdje se nalazi taj one-button checkup?
nicnino hvala puno,potrudio si se objasnit, samo me jos zanima jedna stvar: Kad odem u tom programu pod opciju Sistem Health izbaci mi da je nasao 428 junk files, dali to mogu obrisati i kako? i gdje se nalazi taj one-button checkup?
to ti je reklama za njegov boostspeed,optimizator koji ti ne treba,ako si zadovoljan s defragmentatorom koristi ga,na ove druge proizvode koji se reklamiraju putem njega zaboravi
edit: optimizacija startup-a ili ti stavki koje se nepotrebno ažuriraju sa dizanjem windowsa, i brisanja junka ili kako već hoćeš to zvati (i time osloboditi prostor na disku) se vrlo jednostavno radi putem ccleanera(netko je već spomenuo)
link za download i slika dole za optimizaciju startup-a
ti vjerojatno koristiš besplatnu neregistriranu verziju?
U registriranoj se to sve automatski pobriše, potraži malo po internetu dok nisu zatvorili sve stranice za "djeljenje" 
Hvala svima na pomoći! Uspio sam sve pobrisat.