imam problem...zadnjih pola godine internet mi steka,tocnije puca mi veza(nedaj boze da pokusam igrat nesto preko neta,u roku 5 minuta me izbaci),zvao sam t-com i nisu mi bas nista rekli,stave me na popis kvarova i cekam,a do tad nema promijena.imam win. 7 trenutno,ali isti problem sam imao i na xp-u koi sam koristio do prije 10 dana.molim nekoga ako zna u cemu je problem da mi pomogne jer vise sam lud,a instalacije nisam dirao odkad sam ih slozio(3 god. otprilike).imam kasda router ,i blagi slom živaca...
Problem s pucanjem veze
- poruka: 25
- |
- čitano: 6.895
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam sličnih problema,doduše ne kod T-coma,dali su mi novi router i radi kao podmazano!A ja vjerujem da je tako i kod tebe.Ako služba za korisnike nije riješila problem,onda nećemo ni mi.Jedino što sada možeš napraviti je čekati tehničare.
imam problem...zadnjih pola godine internet mi steka,tocnije puca mi veza(nedaj boze da pokusam igrat nesto preko neta,u roku 5 minuta me izbaci),zvao sam t-com i nisu mi bas nista rekli,stave me na popis kvarova i cekam,a do tad nema promijena.imam win. 7 trenutno,ali isti problem sam imao i na xp-u koi sam koristio do prije 10 dana.molim nekoga ako zna u cemu je problem da mi pomogne jer vise sam lud,a instalacije nisam dirao odkad sam ih slozio(3 god. otprilike).imam kasda router ,i blagi slom živaca...
mislim da je u boldanom stvar...imo sam prilike to cudo koristit i same kritike imam..bjezi od toga prvo
Probaj posuditi od nekoga ruter i testirati da li ti je problem kod rutera ako nije do njega onda si predaleko od centrale ili ti je parica sjebana nazovi t com i pricaj i pricaj i pricaj u nedogled by the wa< kasda je smece twsko kako su ti dali kasdu uopće nisi produzivao ugovor onda odi kod nekoga operatera primjera iskon optima potpisi kod njih ugovor i stvar rijesena preporucam iskon - ne nisam djelatnik iskona
al nije mi jasno ,znam dosta ljudikoji su imali problema s internetom,dodu tehnicari zamijene router i sve radi,ja zovem i kazu mi da nemaju pojma i evo bas jutros zvao i kaze mi lik ovim rijecima:"neznam vjerojatno ti je router otiso,kupi si novi...."koi k***....kai ja smrdim pa moram kupovat ,a svima oko mene dijele free...=/
Imam router ST780 koji je jako osjetljiv na pad napona pa mi se i po 20 puta na dan resetira. Da zovem T-com i tražim da mi daju neki drugi ili da si sam kupim bolji? Inače bio je već prije tehničar iz T-coma i rekao mi je da mi ne može pomoći jer trenutno imaju samo te routere, ali sad mi je friend uzeo adsl i dobio je drugačiji modem i nema problema. Jel mogu i ja sad dobiti drugačiji?
Pa žali se. Ak prođe dobro, ak ne probaj opet za mjesec dva.
Trebat će ti malo vremena i živaca.
Moraš zvat svaki dan (to traje i do mjesec dana), ako dođu tehničari i ne zamijene, ti opet zovi drugi dan
i tako dok ti ne zamijene. Njima najviše smeta ako se u sustavu vidi da nisu riješili problem ili se on ponavlja.
MORAŠ BITI DOSADAN
al nije mi jasno ,znam dosta ljudikoji su imali problema s internetom,dodu tehnicari zamijene router i sve radi,ja zovem i kazu mi da nemaju pojma i evo bas jutros zvao i kaze mi lik ovim rijecima:"neznam vjerojatno ti je router otiso,kupi si novi...."koi k***....kai ja smrdim pa moram kupovat ,a svima oko mene dijele free...=/
vjerovatno ti je isteko ugovor. odi u t-centar, produlji ugovor za još 2 godine i dobit ćeš ruter za 1 kunu.
I kod mene problema sa pucanjem veze!!!
Pukne bar svakih pola sata, na nesreču imam i Max tv a na njemu se slika smrzne bar svakih pet minuta.
Zvao sam Tehničku podršku... bla, bla, bla resetirajte.
Drugi dan zovem... bla, bla, bla resetirajte, treči dan isto i na kraju me stave na popis kvarova i kažu čekajte nekoga.
Doči če jednog dana...
Evo vidim da vas se puno zali na t-com.
Da vam malo ispricam svoju pricu.
Nesto prije bozica su pocela pucanja veze.Mislio sam da je to prolazno ali nije sutradan sam nazvao t-com i oni su rekli da ce doci tehnicar ali ja sam im zaboravio reci da idem na put.
2-3 dana poslije zove me tehnicar i pite jesam doma a ja kazem da nisam.
Kad sam dosao s puta tocno na novu godinu nazvao sam ga opet a on je rekao da bi dosao (ZA NOVU GODINU) ali nemoze jer sam maket sa liste kvarova.Nazovem za PRVI DAN NOVE GODINE i neko se cak javi.Opet me uvrste na listu cekanja za tehnicara.Tehnicar odmah dolazi sutradan i testira vez sve moguce i nemoguce i mijenja mi router (prije speedtouch a sad siemens gigaset).
Ali na moju zalost malo nakon njegovog odlaska problemi se nastavljaju pa ih opet zovem i opet me stavljaju na popis za dolazak tehnicara.Jucer me zove thenicar i ispricava se sto nije mogao doci zbog velikih oborina pa njegovi instrumenti nebi radili.
Eto to je moja prica i uopce se ne ljutim na t-com.Prema meni su uvijek ljubazni i nikad nisam imoa neugodnih iskustava sa njima.
ma okanite se t-coma, ukoliko nemate dostupne druge davatelje usluga onda mi vas je žao. jer t-com po ničemu nije više konkurentan(da je bar po stabilnosti veze reka bi čovik).
Evo vidim da vas se puno zali na t-com.
Da vam malo ispricam svoju pricu.
Nesto prije bozica su pocela pucanja veze.Mislio sam da je to prolazno ali nije sutradan sam nazvao t-com i oni su rekli da ce doci tehnicar ali ja sam im zaboravio reci da idem na put.
2-3 dana poslije zove me tehnicar i pite jesam doma a ja kazem da nisam.
Kad sam dosao s puta tocno na novu godinu nazvao sam ga opet a on je rekao da bi dosao (ZA NOVU GODINU) ali nemoze jer sam maket sa liste kvarova.Nazovem za PRVI DAN NOVE GODINE i neko se cak javi.Opet me uvrste na listu cekanja za tehnicara.Tehnicar odmah dolazi sutradan i testira vez sve moguce i nemoguce i mijenja mi router (prije speedtouch a sad siemens gigaset).
Ali na moju zalost malo nakon njegovog odlaska problemi se nastavljaju pa ih opet zovem i opet me stavljaju na popis za dolazak tehnicara.Jucer me zove thenicar i ispricava se sto nije mogao doci zbog velikih oborina pa njegovi instrumenti nebi radili.
Eto to je moja prica i uopce se ne ljutim na t-com.Prema meni su uvijek ljubazni i nikad nisam imoa neugodnih iskustava sa njima.
Znači kvar ti je osto gratis...
Ma nemoraju oni uopce biti ljubazni . Ali nek riješe kvar
Vjerujem da ce ga riesiti.Ali zbog vremenskih uvjeta nisu mogli prije doci.
Ja neznam zašto se toliko ljudi žali na T-com adsl. Ja imam s njima produžio ugovor prije 9 mjeseci. Nisam imao nikakvih problema do sada ni s adsl-om ni s Max Tv-om
Ja neznam zašto se toliko ljudi žali na T-com adsl. Ja imam s njima produžio ugovor prije 9 mjeseci. Nisam imao nikakvih problema do sada ni s adsl-om ni s Max Tv-om
A čuj,kako tko.Sve to ovisi o razno raznim faktorima.
Moj friend ima Opti DSL i stalno ima neke probleme veza mu stalno puca i nikako da to riješe. Ja imam MAX adsl i veza je stabilna. Istina router se resetira zbog pada napona, ali za to nije kriv T-com. Tako da ne bi rekao da su drugi provideri bolji.
Hahaha! Jučer je bio nevrijeme i pregorio mi MAX TV prijemnik. Danas dođe tehničar i zamjeni mi prijemnik, router, splitter sve kompletno. Sada sve rade 100 na sat. Čak mi više ni veza ne puca zbog pada napona jer je ovaj novi router kvalitetniji.
Hahaha! Jučer je bio nevrijeme i pregorio mi MAX TV prijemnik. Danas dođe tehničar i zamjeni mi prijemnik, router, splitter sve kompletno. Sada sve rade 100 na sat. Čak mi više ni veza ne puca zbog pada napona jer je ovaj novi router kvalitetniji.
jesi i9h zvao i sta si im reko sve? ja nazovem i kaze mi "morate SI kupiti novi modem" i poklopi....
jesi i9h zvao i sta si im reko sve? ja nazovem i kaze mi "morate SI kupiti novi modem" i poklopi....
Ustvari ja nisam znao da je problem u MAX TV prijamniku. Meni se dsl uopće nije htio povezati, znači ništa ni internet ni TV. Ona lampica na modemu je stalna bljeskala i nikako da uspostavi vezu. Ja sam im to rekao i već drugi dan je došao tehničar. Do tada je internet već proradio, ali TV nije. Čim je pogledao prijamnik tip mi kaže da je "otišao". Zamjenio je prijamnik i TV radi, ali rekao sam mu i da se modem resetira zbog pada napona. Pita me zašto niste zvali dok je modem još bio pod garancijom. Jesam zvao, li mi je vaš kolega rekao da trenutno nemaju drugi. To je bilo prije nekih 6 mjeseci. I onda mi je zamjenio i modem i splitter. Čak sam dobio i novi daljinski za MAX TV jer je stari bio skroz oguljen iako je radio i nije mi morao dati novi. Moraš imati stvarni kvar, ili na TV-u ili na internetu. Ako ih zoveš samo zbog resetiranja modema zbog struje onda ti najvjerojatnije neće htjeti izaći. Meni su prvi put poslali tehničara koji mi je rekao da nema drugi modem. Poslje mi više nisu htjeli nikoga poslati iako sam ih zvao još tri puta. Isto kao i tebi rekli su mi da si kupim drugim modem. Nazovi ih i reci da ti veza stalno puca, nemoj reći zbog čega, jer kad čuju pad napona onda te odj.... Reci im da ti interneta više nema nego što ima. Moraš biti naporan. Ja sam "srećom" imao pravi kvar, ali probaj svejedno da ti nekoga pošalju. Ovisi ti o tehničaru, ako dođe neki koji voli svoju firmu taj ti neće htjeti mjenjat modem, ali ako dođe neki ogorčeni taj će ti zamjenit. Ovaj koji je bio kod mene je stalno psovao i nije mu se dala natezati s kvarom pa je sve zamjenio. Sretno!
Ja isto imam problema s pucanjem veze. Točnije veza radi kao podmazana dok sušilica ne radi. Ali ali kad je sušilica uključena internet konstantno puca. Imate raspored moje sobe i zatvorenog balkona gdje se nalazi sušilica.
ruteru pada napon struje,i zato ti puca,tako je meni bilo s klimom,kad se ukopca pukne veza,i uvjek tako dok nisam uzeo novi ruter..
Pokušati uštekati modem u neku drugu utičnicu?
ima možda neko problema s ovim modemom od b-neta scientific atlanta 2320. Kada je signal na 2- 3 crtice (11-18 mb) zna se desiti da zašteka. Ne može se više spojiti na njega ni sa jednim kompom ili laptopom sve dok ga se i ne restartira vađenjem iz struje. Kako riješiti ovaj problem.
Novi modem ili odnest' serviseru...