Original router vs pravljeni !

poruka: 4
|
čitano: 1.893
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Koristim wireless internet koji je prelos sa mreznom karticom. Drugovi su kupili od provajdera  interneta routere koje su oni pravili i internet im je 10x brzi u odnosu na moj. Taj njihov router je obicna centralna jedinica sa OS linux i kosta .. Moja mrežna + 30 KM sto je podnošljiva cijena međutim meni se ne drzi dvije centralne pa sam htio kupit original router međutim oni mi rekoše da taj ruter ne poboljsaje znatno internet i da mogu pokusat sa njim ... Koliko je u tome istine i dal da ostanem pri svome i kupim original router 

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jel ti imaš wlan karticu u kompu na koji je prikačena antena koja hvata signal ili?

Ako su oni stavili AP-ove u client modu onda i je brži net jer imaju bolji prijam signala.

Ajd ti još malo objasni situaciju.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Original router vs pravljeni !
pinkskin kaže...

Jel ti imaš wlan karticu u kompu na koji je prikačena antena koja hvata signal ili?

Ako su oni stavili AP-ove u client modu onda i je brži net jer imaju bolji prijam signala.

Ajd ti još malo objasni situaciju.

Da imam wlan karticu u netu koja je spojena na antenu koja je na kuci . Ta antena je udaljena nekih 200-300 metara od AP-a . Signal mi je blizu 100 % al net je uzasan . Mene samo zanima dal je taj pravljeni ruter bolji od originalnog . Sta treba ubaciti u njeg jer taj obicni ruter je obicna centralna jedinica na kojoj je OS linux i " neki software " 

Prva druga peta ;) ;)
17 godina
protjeran

Tebi treba Acess point sa client modom, postojeću antenu samo spojiš na taj AP ali prije skratiš kabal koliko je god moguće.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice