Pozdrav
Unaprijed se ispričavam ako ova tema već postoji, no nov sam ovdje i ima puno tema.
Imam/o sam jedan mali problem u lanu pa me zanima zna li ovdje možda netko u čemu je problem. Nedavno smo lega i ja bili umreženi u lanu. Isprva su sve igrice ok radile (dota, serious sam, cs...). Nakon što sam instalirao novu igricu sve je prestalo raditi, tj sve igrice osim dote, company of heroes i left 4 dead-a...znači ut,cs ss i sve te su samo magično prestale raditi, iliti da budem precizniji više se host nije vidio u lanu. probali smo sve čega smo se mogli sjetiti, isključiti ip6, adrese sa 3 zadnja broja, prčkanje po registriju, isključivanje firewalla i av naravno (čak smo probali resetirati postavke fw i onda ga nanovo isključiti), neznam više što ne no nismo uspijeli osposobiti...
pa eto, zanima me da li se to ikome dogodilo već prije ikome i je li to uspio srediti...
e da, nismo bili spojeni preko routera već preko switcha, pa kasnije čisto iz kompa u komp.
edit: probali smo i provjeriti portove, ping je šljakao... jedino nismo provjerili sa tracert...