Baš sam kupio novi kompjuter i imam jedan problem(ako se može tako nazvati).
Kad je komp ugašen čujem nekakvo zujanje,možda je to samo jer je još nov,al nisam siguran...sumnjam u napajanje ili hard disk.
Konfa je u potpisu.
Baš sam kupio novi kompjuter i imam jedan problem(ako se može tako nazvati).
Kad je komp ugašen čujem nekakvo zujanje,možda je to samo jer je još nov,al nisam siguran...sumnjam u napajanje ili hard disk.
Konfa je u potpisu.
Ak ti komp zuji dok je ugasen to bi moglo biti OCZ napajanje iz potpisa koje imas, OCZ nije renomirani proizvodjac napajanje vec samo pakuje tudje proizvode a ak je komp ugasen hard disc nema kaj zujat ak se ne okrece no moze i maticna proizvodit takve zvukove!!!
jel se može kak riješit to
Ak je napajanje nema pomoci mozes ga zamijenit a slicno je i s maticnom kako je tako je vidit ces nakon nekog vremena kak bude bilo!!!
nadam se da će nestat samo od sebe :) Prije mi je isto tak bilo sa zvučnicim logitech x530, sad više kod njih ništa ne čujem(valjda),a prije sam to riješavao tako da sam ih iskopčao iz struje...možda je ipak stvar u njima.
probaj ga potpuno iskopcat iz struje
sve uticnice koje god imas
i ostavi tak nekolikio sati
( 5,6 sati)
Možda je do problema u naponskoj mreži, kakve su instalacije? Jel imaš utičnicu sa prenaponskom zaštitom?
probaj ga potpuno iskopcat iz struje
sve uticnice koje god imas
i ostavi tak nekolikio sati
( 5,6 sati)
Htjedoh pitati ako je ugašen znači Sleep(standby) ili Shut down? Meni je isto pucketalo, ali taj tvoj monitor i ja imam T220 pa je prestalo nakon par dana-novi novcati Samsung iz Vemila pod garancijom! Zvučnici isto Logitech samo slabiji X-240 bez problema...
u struju se baš ne kužim tako da ti ništa ne mogu reći...
A za monitor,prvi dan sam ga baš ugasio i zujalo je, a sad zadnja dva tri dana mi je na standby cijelo vrijeme.
Probat ću nešt izmislit sa monitorom,il ću jednostavno sve iskopčat iz struje i pustit da se odmori malo:)