Zbunjola

poruka: 10
|
čitano: 1.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zbunjola

Imam malih problema, imam komp star nekih cca 6mj, kupljen po komponentama i sastavljen doma, neka srednja konfiguracija tipa dvojezgreni amd 4.6, ati radeon (mislim da je 9500 ali nis siguran, ugl ATI graficka 512 mb za cca 500 kn) hard 250 gb (standardna konfig).

u zadnje vrjeme mi se javlja problem gasenja kompa, ali samo u slucajevima kad sam u igricama

komp bez problema vrti preimier, mayu 3d, i sl programe, ali cim otvorim neku igricu, bilo cod ili tetris od 2mb komp mi napravi shutdown, automatski, bez neke prethodne najave ili sl

udjem u igricu, igram zavisno od pola minute do minute i pol automatski, i onda mi ga ugasi. jel problem u napajanju, ili grafickoj ili necem trecem, jel imal neko sl probleme, i kak to mogu provjeriti? graficka mi normalno radi, i nebi rekel da se pregrijava zbog opterecenja, jer mi ga gasi na 2d tetrisu, koji sumnjam da nest jako opterecuje grafiku... vrti se cooler i sve, i nisam primjecival neke promjene ovak u slici i sl.,,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zbunjola

Gasi se u tetrisu a ne u mayi,lol,probaj odvrtiti testove za memorjiu,upali everest i pogledaj temperature,jesi OC?Viče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zbunjola

OC ?

Grjesiti je ljudski ali za potpun kaos ipak treba kompjuter

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zbunjola

Overclock, "pojačavanje procesora"

16 godina
neaktivan
Zbunjola

nisam, netaknuto sve kak doslo s ducana

tj jezgre rade na 2,3 a procesor je 4.4 kaj znaci da je mozda unapred malo oc,, ili kaj vec

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Akhenaten kaže...

nisam, netaknuto sve kak doslo s ducana

tj jezgre rade na 2,3 a procesor je 4.4 kaj znaci da je mozda unapred malo oc,, ili kaj vec

Ma cega 4.4? Gdje si to vidio?
16 godina
neaktivan
Zbunjola

pod to mislim da ima 4400 ghz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Akhenaten kaže...

Vjerojatno imas AMD Athlon 4400+, in radi na 2.3 Ghz! Graficka ti je Nvidia 9500, nema radeona 9500 na 512 mb!:D

Vjerojatno imas problema sa grafickom ili napajanjem!
16 godina
neaktivan
Akhenaten kaže...

Fino prijatelju. Nije loše. ;-d   To je vjerojatno naziv procesora AMD 4400, a ne brzina u MEGAHERCIMA, odnosno, bilo bi 4,4 GHz.  Znaš li koja ti je snaga napojne jedinice? Vjerojatno piše tamo gdje ukopčavaš kablo od struje, u kućište.
Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
neaktivan
Zbunjola

Ewo, otkrih uzrok problema, ventilator na grafickoj mi je nakon nekog vremena gasil, tj, prvo se zavrtel ali je krepal kad se graficka malo opteretila, pa evo, problem rjesen:D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice