Usb problem

poruka: 4
|
čitano: 1.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Usb problem

Kada pokušam spojiti uređaje na usb konektore na kućištu (bijeli) komp mi javi da postoji neka greška i spojeni uređaj mi se pregrijava(mobitel...).Ploča je p4s800, a na kućištu piše usb docking station multimedia experience. Kućište je crne boje i naprijed sa svake strane ima sivu lajsnu, a problematični konektori su na dnu prednje strane kućišta i zatvaraju ih mala vrata.Kontrolna lampica je iznad tih vrata okružena sivom pločicom (nadam se da znate o ojem se kućištu radi).Kućište je kupljeno prije pet godina.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Usb problem

Ako nijedan uređaj ne radi i grije se, najvjerojatnije su na matičnoj ploči krivo spojeni konektori od kabela koji vodi do tih USB priključaka (pretpostavljam da govoriš o prednjim priključcima na kućištu). Ako ništa ne radi ni na stražnjim priključcima (koji su direktno na ploči), tada nešto s matičnom pločom ne valja.

KaeR
16 godina

Ne rade mi samo prednji usb konektori, a zadnji rade ok. Napiši gdje bi taj konektor bio na ovoj matičnoj(pretpostavljam da znam,ali je bolje pitati).

17 godina

Nemam tu ploču, ali uglavnom se nalaze na donjem dijelu ploče (vidi kamo idu kabeli).

Brzinskim googlanjem našao sam ovo (slika):

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice