Usb problem

poruka: 18
|
čitano: 6.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Usb problem

Imam problem s usb-om da mi se nesto poremetio.Ubacim ga u komp, izbaci mi da je potrebno formatirat,stisnem format izbaci mi se prozor za formatiranje.Na kapacitetu mi pise 8mb,stisnem dole format prode jednom i izbaci mi: Windows was unable to complete the format.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb problem

Probaj ga spojiti na drugi usb konektor!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Usb problem

nema veze konektor

15 godina
neaktivan
Usb problem

Ako sve drugona tim USB konektorima radi, i sa drugim stickovima nije bilo problema, onda je taj stick 'otišao'.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Imam jedan problem.Kupio sam mini liniju (LG) s USB ulazom za reprodukciju.Problem je u tome što linija ne prepoznaje USB tj. izbaci mi nešto kao "no file".Pokušavao sam i format i svašta nešta ali bez uspjeha.Može li mi tko pomoći?Hvala!

15 godina
neaktivan
Usb problem

Podržava li linija format datoteke koja je na sticku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ja,vrba kaže...

Imam jedan problem.Kupio sam mini liniju (LG) s USB ulazom za reprodukciju.Problem je u tome što linija ne prepoznaje USB tj. izbaci mi nešto kao "no file".Pokušavao sam i format i svašta nešta ali bez uspjeha.Može li mi tko pomoći?Hvala!

Fat 32 mora prepoznati ili ti ne valja USB ulaz na liniji.

"Kaži ljudima uvijek što je najbolje i šuti. Ako budeš ulazio u njihove beskonačne prepirke o tome što je bolje, uvijek ćeš se kajati."
16 godina

Imam 2 sticka,od 2 i 8 gb,oba su u FAT 32 formatu.Na svakome su pjesme u mp3 formatu za koji piše da ga linija podržava.Oba sticka rade na laptopu,kompjuteru,divx-u i digitalnom resiveru.Nema mi druge,odnijet ću liniju na reklamaciju.Hvala!

16 godina

Evo mene opet.Riješio sam problem s linijom,ipak je bilo do stickova.Sad me zanima kako da riješim ovo.Na sticku od 2 gb kad je kupljen je bila neka igrica,koju sam obrisao.Sad kad ga prikopčam na komp prikaže mi se kao da je taj stick iz 2 dijela,jedan od nekoliko mb i drugi od nekih 1,9 gb.Jel mogu nekako napraviti da bude "u jednom komadu"?Hvala!

15 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Evo mene opet.Riješio sam problem s linijom,ipak je bilo do stickova.Sad me zanima kako da riješim ovo.Na sticku od 2 gb kad je kupljen je bila neka igrica,koju sam obrisao.Sad kad ga prikopčam na komp prikaže mi se kao da je taj stick iz 2 dijela,jedan od nekoliko mb i drugi od nekih 1,9 gb.Jel mogu nekako napraviti da bude "u jednom komadu"?Hvala!

Desni klik i na format(quik format) ??? Windows čita dve particije na sticku?????

I pitanje je odgovor
16 godina
TONYA_ kaže...
ja,vrba kaže...

Desni klik i na format(quik format) ??? Windows čita dve particije na sticku?????

Da,čita 2 particije.Jel moguće napraviti da sve bude 1 particija?I kako?

15 godina
neaktivan
Usb problem

Skini Easus free ver. i sa njime formataj (jednu po jednu deletaj pa formataj i lijevo gore na kvačicu "apply"). NTFS ili FAT biraj sam.  Preko Ubuntu-a sam napravio 2 particije na sticku, ali Winsi čitaju samo jednu preko starta, a preko kontrol panela-admistrative toolsa- computer menagmenta obadvije, samo je jedna čitljiva. Na koju foru tebi rade dvije neznam

I pitanje je odgovor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pokušao sam formatirati s gorenavedenim programom i nisam uspio,tj. nisam uspio formatirati tu manju particiju od 2 mb.A kad stick stavim u liniju prvo učitava tu particiju na kojoj nema ništa i vjerojatno mi zato izbaci "no file".Vidjet ću dalje što ću.Hvala na pomoći!

15 godina
neaktivan
Usb problem

Desni klik na computer, menage i tamo obriši tu malu particiju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usb problem

Pozdrav.Imam problem Kada idem otvoriti usb pise mi disk is not format  do you want to format.Ako usb formatiram nestat ce mi sve sto je na njemu a gore imam vazne podatke.Pomozite plz..

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Usb problem

ubodi ga kod frenda u njegovo računalo

Reketarim po forumu..

0 0 hvala 0
15 godina
Usb problem

Ovako imam i ja problem sa USB-om. Nije mi se htio otvarat ni na jednom kompu sam sam ga formatiro a prije tog problema usb je imo 4 GB, a poslje ima 58 GB ???? Molim ako mi moze ko rec kako da to rijesim da pise kapacitet koji ima u stvari. Bilo bi mi drago da imam USB od 58 GB al ne vjerujem da tolko ima.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usb problem

jedno pitanje. 

Usteko sam USB i nije mi ga odmah prepoznalo pa sam ga izvuko, no u medjuvremenu je pocela instalacija usb-a
i sad kad ga ustekam prepozna mi oko 200mb-a a usb ima 2gb.. kako da to rjesim? 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice