Unknown problem

poruka: 8
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Unknown problem

Ovako ljudi, ovaj problem se događa skoro pa konstantno godinu dana... Naime, na XP-u mi je izbacivao BSOD "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL", a kad sam instalirao nedavno Windows 7 puno rjeđe izbacuje, ali je drugi error (bez poruke, samo 0x000000). Pokrenuo sam Windows Memory Diagnostic, te je izbacilo "Windows has detected hardware problems" i nakon par minuta usred checkinga mi resetira komp... Jedini hardverski problem u mom kompu je trenutno grafička (pregrijava se nekad >121 C, te ga moram gasit iz struje)...

Hvala unaprijed svima!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Unknown problem

Problem je u memoriji (pokvarene pločice RAM-a).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Unknown problem

Pa eto, sam si sebi odgovorio, problem ti je u grafičkoj.

everybody lies

0 0 hvala 0
17 godina
deadman kaže...

Problem je u memoriji (pokvarene pločice RAM-a).

slažem se..

Core2Duo2 kaže...

Mislim da grafa nebi dovela do toga error-a

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Kad se graficka pregrije, ne pokaze BSOD, nego pocne "trtrtrrrr" s maticne, nest u tom stilu... I pise No signal na monitoru te moram sve gasit iz struje

17 godina
neaktivan
Unknown problem

A ovi prvi BSOD-i su gotovo sigurno driveri/grafička...No to je vjerojatno riješio novim winsima (mislim na drivere). A sad dal je ok hardwerski grafa to treba testirat.

E sad veli da baca errore na RAM, onda je trenutno vjerojatno to to. Svakako testirat RAM u drugom PC-u.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 15:55 (Core2Duo2).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unknown problem

Sad izbacuje SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, ali trazeci po googleu nisam nasao neko pametno rjesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
Unknown problem

Autor teme! Digni računalo sa windowsovog dvd-a. Kad ti se pokrene disk izaberi repair a computer. Onda među opcijama koje ti se pojave izaberi nešto tipa  check memory

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice