TouchPad problem.

poruka: 4
|
čitano: 1.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
TouchPad problem.

Naime radi se o laptopu Toshiba C660.Prosli tjedan dok sam bio na internetu laptop je zastekao i nisam mogao nista uraditit.Kada sam upalio opet laptop lijeva strana touchpada nije reagovala,instalirao sam ponovo drivere i touchpad je poslije instalacije nastavio raditi,ali lijevi klik ispod tuchpada ne radi,isto tako touchpad ne reaguje kada pokusam nesto npr. otvorit ili zatvori ili odabrati,ako ste razumjeli o cemu pricam.Kada ukljucim mis sa komp. preko USB utora sve normalno radi.

Zanima me da li je hardverski ili softverski problem,ocistio sam lap. od virusa,trazio sam i na google-u ali nije pomoglo,jedino sto nisam probao je re-instalacija sistema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: TouchPad problem.

Dal je hardverski ili softverski problem ćeš najlakše utvrditi tako da pokreneš neku LIVE distribuciju linuxa.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
Re: TouchPad problem.

Evo upravo sam probao Live Edubuntu,ni tamo nije radilo,izgleda ipak da je do hardvera. {#}

14 godina
neaktivan
TouchPad problem.

Pozdrav,kupio sam asus x751m i touchpad mu ne radi. Probao sam na windows 8,1 i na windows 10,takoder sam probao drivere koji su dosli uz njega na cd-u te one zadnje sa njihove stranice.

Takoder sam probao update biosa ali isto nije bilo rezultata. FN+F9 uopce ne reagira.
Unaprijed se zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice