Router problem

poruka: 13
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Router problem

Mozda je cudno sto pokrecem ovu temu,jer zapravo i nemam GROZAN problem,ali me poucena iskustvom,pocinju plasiti mali problemi,koji pocnu kao "mali" a kasnije postanu "veliki"

Rjec je o Routeru Thomson 5369F4,koji mislim da pravi male problemcice!

Sve radi ok,ali se ponekada cuje grozan zvuk smetnje na zvucnicima!

Da pojasnim:Zvuk je isti kao kada mobitel priblizimo zvucnicima,cuje se onaj grozni TU,TU,TU,TUSmijeh

Kod mene se cuje TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSmijeh,oko 20 sec

Mobitel nije u blizini,jedino je router blizu zvucnika!

Veze mi ponekada pukne,ali se brzo i vrati!

Wireless ne koristim!

Mozda i nije nikakav problem,ali sve cesce se desava!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Router problem
Jesi sigurna da je s routerom? ako je wireless ugasen onda sam siguran jedno 99% da nije router...
In Control
17 godina
odjavljen
Router problem

Ma i da je uključen WLAN mislim da nema apsolutno nikakve veze sa routerom (jer ipak se radi o frekvencijama cca 2.5 GHz). Nešto drugo je posrijedi definitivno...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda te neki tajni obožavatelj špijunira pod prozorom Namigiva

sori na ot  Osmijeh

16 godina
neaktivan
Router problem

Vidi,u zivotu nisam ukljucivala wirelles,ima tipka sprijeda ali ju ne stiskam,a valjda bi mi win nesta pokazao,nekakav pop-up da je ukljucen!?

Zaista ne znam sta bi moglo biti,mob NIJE 100%!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zvuk dolazi iz zavojnice kroz koju prolazi struja. U prošlosti, ti sklopovi su bili dizajnirani da rade na određenoj frekvenciji izvan dohvata sluha (od 40 do 100 kHz), ali noviji (skuplji) routeri nemaju fiksiranu frekvenciju, nego je sami izabiru. Dakle, kada router promijeni frekvenciju na čujnu, povremeno čuješ zvuk. To nije ništa zabrinjavajuće i nema apsolutno nikakve opasnosti za router.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Zvuk dolazi iz zavojnice kroz koju prolazi struja. U prošlosti, ti sklopovi su bili dizajnirani da rade na određenoj frekvenciji izvan dohvata sluha (od 40 do 100 kHz), ali noviji (skuplji) routeri nemaju fiksiranu frekvenciju, nego je sami izabiru. Dakle, kada router promijeni frekvenciju na čujnu, povremeno čuješ zvuk. To nije ništa zabrinjavajuće i nema apsolutno nikakve opasnosti za router.

Zao mi je zbog mozda moje glupe teme,ali eto zahvaljujuci deadmanu naucila sam nesta!

Cool

16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Zvuk dolazi iz zavojnice kroz koju prolazi struja. U prošlosti, ti sklopovi su bili dizajnirani da rade na određenoj frekvenciji izvan dohvata sluha (od 40 do 100 kHz), ali noviji (skuplji) routeri nemaju fiksiranu frekvenciju, nego je sami izabiru. Dakle, kada router promijeni frekvenciju na čujnu, povremeno čuješ zvuk.

Zavojnica kroz koju prolazi struja? Misliš Trafo? Frekvencija čega? Router mjenja frekvenciju čega na čujnu?? To su neke nove elektroničke komponente?

17 godina
neaktivan
bed kaže...
deadman kaže...

Zvuk dolazi iz zavojnice kroz koju prolazi struja. U prošlosti, ti sklopovi su bili dizajnirani da rade na određenoj frekvenciji izvan dohvata sluha (od 40 do 100 kHz), ali noviji (skuplji) routeri nemaju fiksiranu frekvenciju, nego je sami izabiru.  Dakle, kada router promijeni  frekvenciju na čujnu, povremeno čuješ zvuk.

Zavojnica kroz koju prolazi struja? Misliš Trafo? Frekvencija čega? Router mjenja frekvenciju čega na čujnu?? To su neke nove elektroničke komponente?

Isto misljenje... ali necu nista pisati :)

mozda je covjek stvarno u pravu... ili je samo pogresno objasnio... ja nikad nisam cuo moj router da ispusta zvukove...

In Control
15 godina

Zvuk dolazi iz zavojnice u pretvaraču istosmjerne struje koja se nalazi u routeru. Unutarnji elektroni osciliraju i mijenja se frekvencija.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:04 (deadman).
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Zvuk dolazi iz zavojnice u pretvaraču istosmjerne struje koja se nalazi u routeru. Unutarnji elektroni osciliraju i mijenja se frekvencija.

da samo zaboravljas da ona to cuje na zvucnicima... a zvucnici vecinom ne reagiraju na tako niske frekvencije... zapravo reagiraju na specificne...

ali dobro... mozda je to u pitanju... ja ne znam...

In Control
15 godina
Router problem
ako to cujes na zvucnicima... onda otvaraj zvucnike i mjenjj kondenzatore koji su napuhani :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

HaHaHaHaaaaaaaaaaa!!

Deuksiribonukleinska zavojnica se prepolarizirala jer je na gevrtferzobli negativno nabijen ferjackson..

Što te tjera lupetati gluposti, djete drago?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice