Prženje GTA4 na 2 DVD-a???

poruka: 21
|
čitano: 5.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Evo skinuo sam GTA4 u 2 ISO fajla svaki po cca. 7 GB i trebao bih ga hitno spržiti frendu

Zanima me koji je najbolji, najjednostavniji i najjeftiniji način za to? Jel treba to možda smanjit sa Win-RAR om? Kako točno?

Imam na raspolaganju 3 DVD-a od 4.7 GB. nemojte mi savjetovat DL DVD-e.

unaprijed hvala i dosta mi je hitno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupit dva dual layer dvd-a . win rar ce ti rar-at 5 sati da bi na kraju smanjla za 700mb

edit: sry nisam procito do kraja, makar mislim da ti je to jedini nacin

drugi nacin je rastavljanje na 3 djela sto je dosa komplicirano

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400 Pioneer DVR-DBK216 Sharkoon Rebel9
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 20:39 (hara_zg).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prženje GTA4 na 2 DVD-a???

skini sa web-a alcohol 52%, napravi image u .mds formatu i namjesti da radi novi file svakih 4 gb.

17 godina
neaktivan

hj split, googlaj sine

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pao mi je na pamet taj hj split, nego nisam htio zamarat s tim frenda i onak je noob...

17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

pao mi je na pamet taj hj split, nego nisam htio zamarat s tim frenda i onak je noob...

u tom slučaju DL su ti ipak najbolja opcija
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan

ma najbolje kupi 2 DL dvd-a. i onda normalno instaliraš, jedan pa drugi dvd. a onako bi morao sve kopirati na hard, pa montirati daemon tools-om pa bi na to više vremena potrošio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oznaci oba iso fajla,desni klik,add to archive i odredi da ti svaki dio bude 4500mb otprilike i dobit ces 3 dijela koje tvoj frend mora samo extractati.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 20:54 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda da probaš kompresovat sa 7Zipom, ja sam s njim kompresovao GTA SA na 550 MB!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Možda da probaš kompresovat sa 7Zipom, ja sam s njim kompresovao GTA SA na 550 MB!

može i tako ali to bi dugo trajalo, ovisi o procu. ma nek najbolje kupi 2 DL dvd-a pa će sve bit ok. šta ti je to, to je samo oko 25-30 kuna
17 godina
neaktivan

Ma preko Win Rar-a,najjednostavnije ti je....

Desni klik na .iso ->Add to archive...->Compression method stavi na "store"->zatim split to volumes,bites odaberi DVD+R 4481mb i to je to.Kliknes ok.

Ali za to ti treba 4 DVD-a,probaj jos 1 nabavit.

Tako ja inace radim i prilicno brzo bude gotovo.

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

radim i ja tako. ali to traje dugo. prvo dok se sa winrar-om naprave te arhive, pa dok se sprže na dvd-e, pa prije instalacije sve treba kopirat na hard, to sve raspakirat, pa montirat sa daemonom, pa tek onda instalacija.

onda najbolje spržit na 2 DL dvd-a pa nema nikakve muke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

radim i ja tako. ali to traje dugo. prvo dok se sa winrar-om naprave te arhive, pa dok se sprže na dvd-e, pa prije instalacije sve treba kopirat na hard, to sve raspakirat, pa montirat sa daemonom, pa tek onda instalacija.

onda najbolje spržit na 2 DL dvd-a pa nema nikakve muke

Vidis da je covjek rekao da nece DL....

Ovo mu je najjednostavniji nacin koji sam rekao,ali kolko tolko brz.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Vidis da je covjek rekao da nece DL....

Ovo mu je najjednostavniji nacin koji sam rekao,ali kolko tolko brz.
 to radim i ja, ali onda posudim nešto na 2 dvda (što inace dolazi na DL) nekom neiskusnom i nezainteresiranom frendu i dobim dvde natrag s objasnjenjem da je to potrgano i da se ne može instalirati, ili me zovu za 15 minuta da dođem do njih i pokazem im kako se to instalira, zato najbolje DL budući da mu je frend noob, a ako ima DVD-ROM koji ne podrzava DL onda neka se primi objašnjavanja
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan

bas tako, kad ti je frend vec n00b, ne znam kako ce se snaci s 1. raspakiravanjem RAR arhive, 2. montiranjem ISO fajla u DT, 3. ako nema DT, instalacijom i konfiguracijom DTa...

ali ok, ako hoces tezim putem, kompresiraj pa mu daj tako na 3 DVDa  (inace, jedan od najboljih kompresora je 7zip...)

17 godina
neaktivan
veridian kaže...

bas tako, kad ti je frend vec n00b, ne znam kako ce se snaci s 1. raspakiravanjem RAR arhive, 2. montiranjem ISO fajla u DT, 3. ako nema DT, instalacijom i konfiguracijom DTa...

ali ok, ako hoces tezim putem, kompresiraj pa mu daj tako na 3 DVDa  (inace, jedan od najboljih kompresora je 7zip...)

Mislim da treba 4 DVDa
17 godina
neaktivan
autorov komentar

evo razdvojio sam DVA ISO fajla (svaki po 7 GB) U 3 RAR arhive svaka po 4 GB i jedna arhiva po 2 GB

Znaći, sad ta 2 ISO fajla su razdjeljena na 4 dijela, te popržena na 4 DVD-a. Zanima me kada te arhive raspakiram kod frenda, oće li se one automatski spojiti ili?

Što da napravim da napokon započne instalacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

evo razdvojio sam DVA ISO fajla (svaki po 7 GB) U 3 RAR arhive svaka po 4 GB i jedna arhiva po 2 GB

Znaći, sad ta 2 ISO fajla su razdjeljena na 4 dijela, te popržena na 4 DVD-a. Zanima me kada te arhive raspakiram kod frenda, oće li se one automatski spojiti ili?

Što da napravim da napokon započne instalacija?

Ides po redu samo,nista tesko.
Ubacis prvi DVD,mislim da je onaj od 4.7 cca. GBa-zatim desni klik na taj Rar i odaberes polje(direktorij) gdje ce ga extraktirat.Zatim ce te trazit drugi DVD od tog istog ISO. imagea koji je bio cjepan.Tako isto napravi s druga dva DVDa...

nadam se da sam bio jasan pri objasnjenju(nest sam zbunjen danas)Smijeh
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ahaa, znaći on će me pitat ;) sutra mu nosim dvd-e. nadam se da neću potrošit cjelo popodne na instaliravanje igre :D

HVALA SVIMA JAVIM SUTRA JEL SVE PROŠLO DOBRO ;)

17 godina
neaktivan

sad još samo treba naći slobodnih 28Gb prostora na hardu, a to zna nekad biti veliki problem, ako ti je frend jedan od onih koji apsolutno ništa ne brišu/deinstaliraju s harda jer im sve "treba", savjetujem ti da mu javiš odmah da oslobodi potrebni prostor, govorim iz vlastitog iskustva koje sam istekao dok smo sat i pol kod frenda tražili po hardu što se sve može izbrisati jer nije bilo praznih dvda da se jednostavno sprži

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to smo  mi već rješili sa hj splitom

hehe

tako imam mirrors edge

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 13:19 (nicash).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice