Procesor problem??
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.012
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To znači da se proc sam downclockao (smanjio frekvenciju) da uštedi struju (laptop imaš, jel tako?). Kad počneš radit neš zahtjevnije, sam će dignut frekvenciju natrag na 2.5ghz.
nije na laptopu kod frenda je na stolnom racunalu...sta onda?
nije na laptopu kod frenda je na stolnom racunalu...sta onda?
1. opcija
Skini program CPU-z i napiši što on kaže (daj sliku)
2. opcija
Uđi u BIOS i pogledaj na koliko je nemještena osnovna frekvencija procesora (originalno bi trebala biti na 200), te na koliko je namješten množitelj CPU-a (trebao bi biti na 12.5x)
Koji procesor imas,ukoliko je AMD onda se akticirala opcija Cool "n" Quiet posto uz windows 7 dobijas taj drajver za cool and quiet
pise ti gore...
a da intel pa nema veze i ja se slazem to je downclock za ustedu,ljepo ti ostavi tako kako jest
Ljudi, pomagajte.. Kad god upalim komp., svaki put mi pokazuje manje memorije na disku C, i uvek pise da nema dovoljno prostora... Moze li neko da mi objasni kako da popravim to?
briši smeće i instaliraj programe na D particiju a ne trpat particiju na kojoj je sustav.
briši smeće i instaliraj programe na D particiju a ne trpat particiju na kojoj je sustav.
Sve sam to i uradio, ali i dalje mi gubi memoriju.. Izbrisao sam sve moguce, ali i dalje pokazuje da imam 189MB slobodno...
- Skeniraj sa hdtune-om hard disk (ne quick opcija) da vidiš jel imaš bad sectore.
- Stisni na "disk cleanup"
- Defragmentiraj, ja koristim "defraggler", ti isti rade i ccleaner
Mozda imas virus koji se mnozi?
nebi smio prikazivati 1,30 nego 2,5 bez obzira na automatski downclock...dali si mijenjao neke postavke u biosu,jer ja jesam sa 2,2 na 3,0 a pisalo mi je 1.1 jer jednu opciju nisam isključio u biosu....daj mi sliku biosa pa ću ti znati objasniti
ej sredili smo to u biosu...bilo mu je x6 a treba x12.. tako da..sljaka sada=)
hvala...