Proc Overheating

poruka: 14
|
čitano: 1.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Proc Overheating
pitanje

Proc mi stalno ima 75°C kada niš ne radim na njemu. Kada igram igre sigurno dolazi do oko 90ak°C. Osim da najverovatnije uzmem novi mali fan iz teme koju sam nedavno otvorio, šta drugo mogu napravit? Imam program PC Probe II i s njime stalno moram postavljat ogromnu brzinu ventilatora. Dali da očistim fan i cooler ili...?

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proc Overheating
prihvaćeno rješenje

Prvo očisti hladnjak i ako možeš stavi novu pastu.Ako to ne pomaže kupi novi cooler.A ako ni to ne pomaže e onda proc mora u penziju.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Proc Overheating
prihvaćeno rješenje
microman kaže...

Prvo očisti hladnjak i ako možeš stavi novu pastu.Ako to ne pomaže kupi novi cooler.A ako ni to ne pomaže e onda proc mora u penziju.

očisti hladnjak i proc (s žiletom ali pažljivo), zamjeni pastu kupi neku kvalitetniju (proporcijonalno s cijenom)... ako je proc novi onda bi ovo trebalo pomoc...ako imas vise od godine, godine i pol bit ce da je otiso k vragu
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
Proc Overheating
autorov komentar

A što ako napomenem da je to Intel Pentium D 3.1 GHz (OC-an (malo))?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

HAHA.MISLIM DA JE OŠA U VIJEČNA LOVIŠTA.
MICROMAN
16 godina
Proc Overheating

E sad je puno jasnije. Pentium D se poprilično grije (nisam siguran ali mislim da je to ona zloglasna prescott jezgra), tako da ćeš njega vrlo teško dovesti u razumniju temperaturu. Ja se osobno ježim od pomisli da mi se proc prži na oko 90 stupnjeva. Moj AMD nije išao više od 62 stupnjaOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Proc Overheating

Nece procesor u nikakva "lovista" otici,to su pentiumi i oni se griju!

Probaj ga malo undervoltat(znaci da mu smanjis min smanjis napon,ali pazi da ti sistem bude stabilan),i normalno stavi drugi cooler + pastaOsmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Samo ocitsit hladnjak, stavi novu pastu i makni clock pa vidi jel se i dalje zagrijava!
Procesor moze trajat 20 godina, clockan dosta manje ali kad rikne onda ne radi uopce a ne da se zagrijava vise od uobicajeno!
17 godina
neaktivan
Proc Overheating
autorov komentar

NEMAM PASTU!!!PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

EDIT: Moram priznat da sam kapić prstima obriso pastu i sad proc ide oko 102°C.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 19:10 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislim da bi te ovo moglo koštati kartona...
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Hex kaže...

NEMAM PASTU!!!PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Nju barem imas svugdje za kupiti! I nije skupa!
17 godina
neaktivan
Proc Overheating
autorov komentar

I got pasta and now i put about dva i pol zrna riže on proc. Now my proc is not šteking and overheating like it used to.

BTW: mama mi uzela pastu u ugradu i kožtala 50ak kuna a postoji i od 10 kuna. Jel to isto ili sam dobio bolju verziju paste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

mama mi uzela pastu u ugradu i kožtala 50ak kuna a postoji i od 10 kuna. Jel to isto ili sam dobio bolju verziju paste?

Za cipele?Osmijeh
Mogao si napisati koju...možda MX-2...općenito razlika od paste do paste je mizerna...ako je skuplje to je ili zbog ambalaže ili dobiješ više grama!
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
17 godina
neaktivan
Proc Overheating

vjerovali ili ne..imao sam ja pljunuto isti proc..koji je sajbao u windowsima na 87 C bez beda..i sto se dog....kupio ja vent..i stavio ga...al onaj sa velikim propuhom..malo uredio kabele...i pala je ispod 70 C u opterecenju...Cool

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice