Proc mi stalno ima 75°C kada niš ne radim na njemu. Kada igram igre sigurno dolazi do oko 90ak°C. Osim da najverovatnije uzmem novi mali fan iz teme koju sam nedavno otvorio, šta drugo mogu napravit? Imam program PC Probe II i s njime stalno moram postavljat ogromnu brzinu ventilatora. Dali da očistim fan i cooler ili...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo očisti hladnjak i ako možeš stavi novu pastu.Ako to ne pomaže kupi novi cooler.A ako ni to ne pomaže e onda proc mora u penziju.
Prvo očisti hladnjak i ako možeš stavi novu pastu.Ako to ne pomaže kupi novi cooler.A ako ni to ne pomaže e onda proc mora u penziju.
A što ako napomenem da je to Intel Pentium D 3.1 GHz (OC-an (malo))?
E sad je puno jasnije. Pentium D se poprilično grije (nisam siguran ali mislim da je to ona zloglasna prescott jezgra), tako da ćeš njega vrlo teško dovesti u razumniju temperaturu. Ja se osobno ježim od pomisli da mi se proc prži na oko 90 stupnjeva. Moj AMD nije išao više od 62 stupnja
Nece procesor u nikakva "lovista" otici,to su pentiumi i oni se griju!
Probaj ga malo undervoltat(znaci da mu smanjis min smanjis napon,ali pazi da ti sistem bude stabilan),i normalno stavi drugi cooler + pasta
NEMAM PASTU!!!
EDIT: Moram priznat da sam kapić prstima obriso pastu i sad proc ide oko 102°C.
NEMAM PASTU!!!
I got pasta and now i put about dva i pol zrna riže on proc. Now my proc is not šteking and overheating like it used to.
BTW: mama mi uzela pastu u ugradu i kožtala 50ak kuna a postoji i od 10 kuna. Jel to isto ili sam dobio bolju verziju paste?
mama mi uzela pastu u ugradu i kožtala 50ak kuna a postoji i od 10 kuna. Jel to isto ili sam dobio bolju verziju paste?

vjerovali ili ne..imao sam ja pljunuto isti proc..koji je sajbao u windowsima na 87 C bez beda..i sto se dog....kupio ja vent..i stavio ga...al onaj sa velikim propuhom..malo uredio kabele...i pala je ispod 70 C u opterecenju...