Danas mi se kompjuter počeo resetirati nakon čega je prestao u potpunosti raditi. Prvo sam mislio da je matična skroz otišla, ali je ispalo da radi s tim da ima jako čudne probleme
. Imao sam tri ddr pločice rama unutra po 512 mb. Dvije su u potpunosti jednake (Apacer), treća je od drugog proizvođača (Kingston), ali uglavnom to je tako radilo dvije, dvije i pol godine. Kada stavim ram (Kingston) u treći ili četvrti utor sve radi kako spada, ali kada je u prvom ili drugom monitor se neće upalit. Kada stavim bilo koji od Apacer rama u bilo koji utor monitor se upali, ali se ili sve smrzne sekundu prije pojavljivanja loga windowsa ili jednostavno prikaže crnu pozadinu s podacima računala, ali izmijeni slova (uglavnom radi neka čuda). Pokušao sam ući u bios, ali i tamo u nekim riječima promijeni redoslijed slova i smrzne se. Imao sam i jedne rame viška koji nisu htjeli radit zajedno s ove tri pločice i oni rade normalno, ali samo ako su u skroz desnom utoru. Inače se windowsi počnu loadat ili se normalno pokrenu, ali onda opet dođe "BSoD" i kompjuter se resetira.
Jel zna možda netko zbog čeg je to? Kako to popraviti ako se može uopće?
Ovako sam ostao na 512 mb, ne isplati mi se kupovat 1gb ddr ram-a kad ne mogu biti siguran da bi to radilo, a i glupo mi kupovat novu matičnu, procesor, rame zbog takve gluposti 
Znam da je duži post, ali teško mi objasnit. Svašta sam vidio, ali ovako nešto još nikad
.