Ovo su ti temperature mog, sa HyperT4 na stock, doduse ja imam losu maticnu plocu vjerjujem kad bi stavio bolju da bi temperature isle dole!
Problem sa novim procesorom
- poruka: 39
- |
- čitano: 5.363
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo nakon kile paste i dosta živaca potrošenih napravio sam , e sad mi nije jasno baš ovde sve , ako bi neko mogao ko se razumije da pogleda na slici da li je sve ok sa procesorom jer je bio prejeftin , što se tiče brzine sve je ok , ali pogledajte temperaturu i detaljne informacije ...hvala
Sistem ti ocito nije skuzio da si stavio quad CPU.
Koliko ti u Device Manageru pod "Processors" prijavljuje jezgri, dvije ili cetri?
Probaj ovo:
Run -> msconfig -> kartica Boot -> Advanced options -> Number of processors
Pogledaj da li ti je kvacica pod "Number of Processors".
Ako nije, stavi ju i iz izbornika odaberi 4, te resetiraj PC.
Ajde onda probaj maknut kvacicu (msconfig - Number of processors) i resetiraj pc.
Ovo su ti temperature mog, sa HyperT4 na stock, doduse ja imam losu maticnu plocu vjerjujem kad bi stavio bolju da bi temperature isle dole!
...ah dobro je ..bio se malo zabrinuo što je temp razlika malo veća između core 0 i ostalih jezgara..ali vidim da je i kod drugih isti slučaj. I ja sam umjesto C2D E8200 upiknuo Q9550 baš neki dan..prezadovoljan i btw. evo moje temp...(uploader sliku prebaci kod Luke123..)
Op, novi problem....sada mi se posle nekoliko sati korištenja komp samo zaledi i moram ga restartovatt?? Do čega je sada to, imam R7 260x Grafičku , ona je poznata po tom ali do sad nije ništa zezalo...
Pozdrav svima nadam se da sam pogodio temu. Posjedujem plocu m2n sli delux bios version 1.02G pa sam nabavio procesor za istu da je malo pojacam procesor je phenom x4 9850 HD9850WCJ4BGH 2.5GHz al sa ovim procesorom nece uopste da baci sliku da li mozda trebam update bios ili nesto drugo vas savjet? hvala